Рубин победи, но Челси продължава (видео)


И. Ангелов

Рубин победи, но Челси продължава (видео)

Рубин победи Челси днес на стадион "Лужники" след пълен обрат и добра игра, но с резултат 3:2 днес тима не успя да обърне агрегата в своя полза след двата гола аванс, които "сините" спечелиха у дома си преди седмица. Така с общ резултат от 5:4 европейските шампиони продължават в полу-финалите на Лига Европа.

Още в 5-ата минута Фернандо Торес вкара след подаване на Франк Лампард, възползвайки се от лошото пласиране на вратаря Рижиков. Испанецът игра добре цял мач и бе позитивното в Челси днес. Съотборниците му не показаха същото желание за игра, но през втората част работата бе свършена, макар и с цената на загуба.

В 51-ата минута Маркано изравни след като надскочи при корнер бранителите в синьо. В 55-ата минута Рамирес направи добро двойно с Моузес и нападателя завърши по добър начин за 2:1. В 62-ата минута Кристиан Ансалди асистира на Караденис за нов гол с глава, преди в 75-ата минута Рубин да получи шанс да изпълнява дузпа.

Бибрас Натчо застана зад топката и вкара, както го направи на "Стамфорд Бридж". Той вдъхна надежда за обрат, но два гола за толкова малко време се оказаха невъзможна задача.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
103