Базел си тръгна с равен от Тотнъм (видео)


И. Ангелов

Базел си тръгна с равен от Тотнъм (видео)

Тотнъм шокира с представянето си у дома срещу Базел в първата среща от четвърт-финалите на Лига Европа. След като лондончани елиминираха Лион и Интер, специалистите бяха на мнение, че Базел няма да затрудни тима, но точно обратното, швейцарците показаха невероятни умения в атака, а лошите действия на отбраната на домакините позволи срещата да завърши при 2:2.

В 30-ата минута Валентин Щокер комбинира добре със Салах и Щрелер се намери на добра позиция, но нацели гредата. Топката обаче попадна обратно в Щокер, който вкара на празната врата.

В 34-ата минута гостите вкараха отново чрез Фабиан Фрай. Този път Щокер центрира от корнер на Щрелер, който отклони към Фрай за 2:0. Тотнъм трябваше да отвърне и това стори Адебайор в 40-ата минута - след като удари на Бейл и Паркър не намериха целта, той вкара от близо.

В 58-ата минута резервата Гилфи Сигурдсон върна равенството след доза късмет, но гостите не се отказаха да търсят победата. В 70-ата минута Доусън трябваше да лиши Салах от чисто положение, а само след 4 минути той надбяга Бейл в нова акция за своите. Салах се оказа ценна фигура за контрите на Базел и определено привлече погледите днес.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
109