Челси се справи със Стяуа, Торес порти дузпа (видео)


И. Ангелов

Челси се справи със Стяуа, Торес порти дузпа (видео)

След загуба 1:0 в Румъния Челси прие Стяуа на "Стамфорд Бридж" и успя да вкара 3 попадения при само 1 ответно от гостите и уверено европейските шампиони продължават напред в Лига Европа. Срещата ще се запомни и с един от редките голове на Фернандо Торес, който успява да вкара гол средно на около 2300 минути. В срещата той пропусна и дузпа, а последното му попадение бе в края на декември.

Хуан Мата откри резултата днес в 34-ата минута. Рамирес намери плеймейкъра, който се завъртя и шутира мощно, а топката премина през ръцете на вратаря и се отклони от гредата преди да се оплете в мрежата.

В 45-ата минута Влад Чирише изравни след като гостите бяха наложили преса. Отбраната на Челси изигра ситуацията доста лошо в случая, а сред хаоса Чирише просто завърши от един метър топката. В 58-ата минута Джон Тери поведе своите с пример и вкара за 2:1. Хуан Мата подаде за този гол.

В 71-ата минута Еден Азар намери Торес, който спокойно и със самочувствие отбеляза. В 77-ата минута Оскар бе близо до това да гарантира продължаването с нов гол, но стреля малко встрани. В 86-ата минута Азар спечели дузпа за своите, а Торес нацели горната греда от бялата точка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
123