Изключителен Интер отпадна от Тотнъм в Лига Европа (видео)


И. Ангелов

Изключителен Интер отпадна от Тотнъм в Лига Европа (видео)

След 3:0 на "Уайт Харт Лейн" шансовете на Интер за продължаване напред в Лига Европа бяха сведени до минимум, но днес в обратната среща в Италия домакините показаха характер и успяха в редовното време да вкарат 3 попадения на свой ред, изпращайки мача в продължения, където двата тима си размениха голове и с 4:1 англичани продължиха напред.

Още в 20-ата минута Антонио Касано откри след прекрасно подаване от Паласио. В 26-ата минута Паласио излезе сам срещу Фридел и опита прехвърлящ удар, който кацна на горната греда и късметът покри гостите.

В 52-ата минута Паласио бе намерен от Камбиасо и матира Фридел по земя. Домакините усетиха, че продължаването вече е по-близо до тях и натискът над Тотнъм вещаеше нов гол. Той дойде в 75-ата минута след пряк-свободен удар на Касано. Той намери стената пред себе си и в частност Дембеле, като топката се отклони към Уилям Галас, който не успя да реагира навреме и прати топката в собствената си мрежа. Така се стигна до продължения, макар в 92-ата минута Камбиасо да пропусна златно положение, което изработи сам.

Това се оказа фатално за Интер, след като в продълженията вкара Тотнъм. В 96-ата минута Адебайор се възползва след добрата игра на Дембеле, който спечели изключително много терен, стреля и след парирания удар тогоанецът добави за 3:1. Домакините обаче продължиха да доминират и Фридел трябваше да направи още няколко спасявания. Той се пропука отново в 109-ата минута, когато Рики Алварес се възползва от центрирането на Касано и вкара с глава. Това обаче не бе достатъчно и Тотнъм продължи след загуба с 4:1.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
117