Лацио - Щутгарт: Пред празни трибуни


Н. Гавазов

Лацио - Щутгарт: Пред празни трибуни

Лацио - Щутгарт
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 14.03.2013г.
Час: 22:05
Съдия: Том Харалд Хаген (Норвегия)

По всичко изглежда, че Лацио ще стане последният италиански участник в Лига Европа сезон 2012/13. Наполи още на първия етап от плейофите на турнира загърби понятия като „чест на клуба" и „авторитет на страната", а що се отнася до Интер, „нерадзурите" едва ли ще могат да върнат три гола на Тотнъм, който на всичкото отгоре ще излезе със силен състав срещу миланци.

За сметка на това Лацио спечели категорично първия си мач срещу Щутгарт в Германия. Тогава Едерсон откри резултата в 20-та минута, а Онаси оформи крайното 2:0. Така столичани сега се разкъсват между три турнира: Купата на Италия, Лига Европа и Серия А, в която „орлите" трябва да започнат да побеждават, защото през уикенда хората на Петкович претърпяха втора поредна загуба и в резултат на това отборът се смъкна на шесто място в класирането.

Щутгарт преживява един лош сезон. Обикновено „швабите" започват лошо кампанията си и набират скорост през втората част, но този път отборът с нищо не показва, че смята да сложи край на неуспешното си представяне. Домакинската загуба срещу Хамбургер през уикенда е трета подред във всички турнири и остави Щутгарт на 14-та позиция, без шансове за попадане в местата, даващи право на участие в евротурнирите.

Домакините са без защитника Диас, който е контузен, както и нападателя Мирослав Клозе. Щутгарт пък няма да разчита на Максим, който счупи нос.

„Не трябва да мислим за резултата от първия мач, защото видяхте снощи, че няма резултат, който да не може да бъде преодолян", заяви Петкович.

„Лацио е силен отбор и това намалява шансовете ни. Но мачът започва при 0:0 и успеем ли да вкараме първи гол, не се знае какво може да се случи до края", заяви от своя страна защитникът на Щутгарт Нидермайер.

Щутгарт няма какво да губи, докато Лацио трябва да мисли и за тежкото гостуване на Торино през уикенда. На всичкото отгоре столичани няма да разчитат на трибуните, тъй като мачът ще се играе при закрити врати. Може ли италианците да изненадат всички, допускайки загуба? Напълно е възможно и всъщност това няма да е никаква изненада. Всъщност, характерът на мача е такъв, че той може да завърши при всякакъв резултат, което го прави изключително интересен и непредсказуем.

Прогноза за: Лацио - Щутгарт 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Лацио:

21 февруари Лацио - Борусия М'гладбах 2:0 (Лига Европа)
25 февруари Лацио - Пескара 2:0 (Серия А)
02 март Милан - Лацио 3:0 (Серия А)
07 март Щутгарт - Лацио 0:2 (Лига Европа)
10 март Лацио - Фиорентина 0:2 (Серия А)

Щутгарт:

23 февруари Щутгарт - Нюрнберг 1:1 (Бундеслига)
27 февруари Щутгарт - Бохум 2:0 (Купа на Германия)
02 март Байер Леверкузен - Щутгарт 2:1 (Бундеслига)
07 март Щутгарт - Лацио 0:2 (Лига Европа)
10 март Щутгарт - Хамбургер 0:1 (Бундеслига)

Досегашни срещи:

Лацио - Щутгарт

1 среща
1 победа за Лацио
0 равенства
0 победи за Щутгарт
Голова Разлика: 2:0 за Лацио

Коефициенти от bet365:
Лацио - 2.10
Равен - 3.30
Щутгарт - 3.50

Коефициенти от Offsidebet:
Лацио - 2.05
Равен - 3.25
Щутгарт - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
172