Интер ще победи Тотнъм, но ще отпадне от Лига Европа


П. Пенков

Интер ще победи Тотнъм, но ще отпадне от Лига Европа

Интер - Тотнъм
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 14.03.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Иван Бебек (Хърватия)


В четвъртък от 20:00 часа отборите на Интер и Тотнъм отново се изправят един срещу друг в двубой-реванш от осминафиналната фаза на турнира Лига Европа. Първата среща завърши с категоричен успех за лондончани, които надиграха нерадзурите с 3:0 на "Уайт Харт Лейн" след попадения на Бейл, Сигурдсон и Вертонген. Успехът на Тотнъм като, че ли беше прогнозирием, тъй като отбора на Интер се представя доста неубедително в последните няколко кръга от Серия А, като италианците са спечелили само 3 от последните си 13 мача. Въпреки това съставът на Андреа Страмачони остава на 5-та позиция във временното подреждане с актив от 47 точки, само на 4 зад 3-то място, което може да осигури участие на тима в Шампионска лига през следващия сезон.

На пресконференцията преди мача мениджърът на домакините Андреа Страмачони заяви, че не е изгубил надежда и се надява неговия отбор да успее да обърне резултата в своя полза. Вратарят на домакините Самир Ханданович е готов да се появи в игра, след като пропусна загубата в неделя от Болоня, порадо наказание. Именно този мач се оказа под номер 600 в Серия А са Хавиер Санети, като ветеранът се очаква да започне като титуляр срещу Тотнъм. В предни линии Антонио Касано и Родриго Паласио се очаква да си партнират, търсейки възможен обрат.

Тотнъм пък са непобедени в последните си 10 мача от Лига Европа, което във времеви диапазон е от ноември 2011г. насам. Последният път, когато тези два тима се срещнаха на "Сан Сиро" Интер победи с 4:3, като Гарет Бейл записа хеттрик, а в общ план Тотнъм са изиграли 10 мача с Интер, в които са записали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба. През уикенда съставът на Андре Вилаш-Боаш наруши серията си от 4-ри поредни победи във Висшата лига, след като загуби с 3:2 от Ливърпул на "Анфийлд". Въпреки загубата шпорите останаха на 3-то място в подреждането, на 2 точки преднина пред четвъртия Челси.

Голямата звезда на лондончани Гарет Бейл няма да може да вземе участие, поради натрупани жълти картони. Брад Фрийдъл пък отново се очаква да замени Уго Лорис на вратарския пост. Емануел Адебайор се очаква да се завърне в игра, след като излекува травма в глезена.

Прогноза: Интер - Тотнъм 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

21 февруари Клуж - Интер 0:3 (Лига Европа)
24 февруари Интер - Милан 1:1 (Серия А)
03 март Катаня - Интер 2:3 (Серия А)
07 март Тотнъм - Интер 3:0 (Лига Европа)
10 март Интер - Болоня 0:1 (Серия А)

Тотнъм:

21 февруари Олимпик Лион - Тотнъм 1:1 (Лига Европа)
25 февруари Уест Хем - Тотнъм 2:3 (Висша лига)
03 март Тотнъм - Арсенал 2:1 (Висша лига)
07 март Тотнъм - Интер 3:0 (Лига Европа)
10 март Ливърпул - Тотнъм 3:2 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Интер - Тотнъм

3 срещи
1 победа за Интер
0 равенства
2 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 9:5 за Тотнъм

Коефициенти от bet365:
Интер - 2.20
Равен - 3.40
Тотнъм - 3.20

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 2.30
Равен - 3.30
Тотнъм - 3.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
164