Тотнъм с класика срещу Интер (видео)


И. Ангелов

Тотнъм с класика срещу Интер (видео)

Гарет Бейл продължава да впечатлява с прекрасната си форма във Висшата лига и Европа, като днес той отново се разписа за Тотнъм в първата среща с Интер в 1/8 финалите на Лига Европа. На "Уайт Харт Лейн" домакините победиха с 3:0, а изглежда в тима се намира един от най-ценните играчи на планетата в момента.

Уелсецът не губи много време и още в 6-ата минута даде преднина на своите. Гилфи Сигурдсон предостави впечатляващо центриране и Бейл вкара с глава, надскачайки Камбиасо. Срещата ще се запомни и с безброй много пропуски на Джърмейн Дефоу. В процеса на мача той можеше да направи резултата поне двойно по-убедителен за своите, но пропусна няколко ситуации.

Гилфи Сигурдсон обаче показа добра форма и след като асистира успя да вкара в 18-ата минута. Дефоу стреля към Ханданович, стражът изби, а полузащитникът на Тотнъм намери мрежата от добавката. Домакините продължиха да доминират и през втората част, и изглежда Интер е на път да напусне Лига Европа.

В 53-ата минута Гарет Бейл блесна отново. Той предостави подаване от корнер на Ян Фертонген и бранителя вкара с изключителна леснота. Защитата на гостите действаше лошо и белгиецът бе напълно непокрит. В 60-ата минута Бейл организира самостоятелна акция по фланга и можеше да добави гол след удар в близкия ъгъл. Уелсецът обаче си навлече гнева на бранителите на Интер и получи няколко здрави ритника. Междувременно Интер започна да действа на контра и Фридел също се намеси в мача с добро спасяване в 73-ата минута. Повече голове обаче не паднаха.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
137