Щутгарт-Лацио: Развръзката ще е на италианска земя


Н. Гавазов

Щутгарт-Лацио: Развръзката ще е на италианска земя

Щутгарт - Лацио
Стадион: "Мерцедес Бенц Арена", Щутгарт
Дата: 07.03.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Александру Дан Тудор (Румъния)

Щутгарт приема Лацио в първа осминафинална среща от Лига Европа. И двата тима влизат в мача с надеждата да компенсират загубите във вътрешните си шампионати. „Швабите" претърпяха поражение от Байер Левркузен, а Лацио не успя да се противопостави на Милан.

Щутгарт в момента е на 11-то място в класирането на Бундеслигата с нереални шансове да се завърне в евротурнирите, така че немците ще се опитат да се задържат колкото се може по-дълго в Европа, особено след като не оставиха съмнения в превъзходството си срещу Генк на 1/16-финалите в Лига Европа, преодолявайки белгийския тим с общ резултат 3:1.

Лацио се бори за място в Шампионската лига догодина. Отборът е на четвърто място в класирането, на точка зад Милан. „Орлите" стигнаха дотук след успех в противопоставянето си с Борусия Мьонхенгладбах, който отстраниха след 3:3 в Германия и 2:0 в Италия след попадения на Кандрева и Гонзалес.

Бруно Лабадия е принуден да направи някои промени в кадрово отношение, тъй като Ведад Ибишевич е наказан, докато Какау се възстановява от травма на кръстните връзки. Тунай и Бах са в лазарета, като последният няма да играе до края на сезона. Днес стана ясно, че десният бек Тим Хоогланд не се е възстановил от грипа.

Лацио е без германския си нападател Мирослав Клозе. Антонио Роси също лекува контузия. Десният бек Конко ще се завърне в края на месеца, а Кристиан Броки е аут до края на сезона.

Очертава се равностоен мач, в който трудно може да бъде намерен фаворит. Изходът от двубоя ще зависи от това, с каква нагласа ще излязат италианците, които по традиция поставят Лига Европа след Серия А - дали Лацио ще се съсредоточи върху предстоящото домакинство на Фиорентина, което е два дни след утрешния двубой или римляните ще се опитат да се представят достойно на немска земя, както го направиха срещу Борусия.Така или иначе, развръзката ще е на италианска зема

Прогноза за: Щутгарт - Лацио 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Щутгарт:

17 февруари Хофенхайм - Щутгарт 0:1 (Бундеслига)
21 февруари Генк - Щутгарт 0:2 (Лига Европа)
23 февруари Щутгарт - Нюрнберг 1:1 (Бундеслига)
27 февруари Щутгарт - Бохум 2:0 (Купа на Германия)
02 март Байер Леверкузен - Щутгарт 2:1 (Бундеслига)

Лацио:

14 февруари Борусия М'гладбах - Лацио 3:3 (Лига Европа)
18 февруари Сиена - Лацио 3:0 (Серия А)
21 февруари Лацио - Борусия М'гладбах 2:0 (Лига Европа)
25 февруари Лацио - Пескара 2:0 (Серия А)
02 март Милан - Лацио 3:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Щутгарт - Лацио

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Коефициенти от bet365:
Щутгарт - 2.20
Равен - 3.50
Лацио - 3.50

Коефициенти от Offsidebet:
Щутгарт - 2.05
Равен - 3.30
Лацио - 3.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
164