Лацио излиза като фаворит срещу Тотнъм


Н. Гавазов

Лацио излиза като фаворит срещу Тотнъм

Лацио - Тотнъм
Стадион: „Олимпико", Рим
Дата: 22.11.2012г.
Час: 20:00
Съдия: Фернандо Витенес (Испания)

Първите два отбора в група J на Лига Европа се изправят един срещу друг в мач, който може да ги придвижи към следващият етап на турнира, въпреки че съдбата на Тотнъм зависи и от другия мач в групата. Побеждавайки словенския Марибор в миналия кръг, „шпорите" се преместиха на второ място в класирането, сериозно увеличавайки шансовете си за класиране на плейофите в турнира, но на лондончани им предстои много тежка визита на римския Лацио, който е лидер в класирането с осем точки и само един пропуснат гол.

Римският отбор в случай на победа ще си обезпечи предсрочно първото място в групата, превръщайки последният кръг в чиста формалност. Тотнъм в случай на успех ще си осигури класиране за плейофите, но само при положение, че Панатинайкос не загуби от Марибор. Първият мач между „орлите" и „шпорите" завърши при резултат 0:0. Лондончани бяха по-интересни от своя съперник, но така и не успяха да разпечатат вратата на Федрико Маркети.

Лацио не играе по най-добрия начин с английски колективи. За 13 срещи против представители на Албиона римляните постигнаха само три победи. Освен това, „орлите" нямат победа в последните си осем мача против английски тимове. Що се отнася до Тотнъм, лондончани също имат само три победи срещу италиански отбори, но за осем мача. В момента обаче Лацио се намира в по-добра форма, отколкото своя съперник и вероятно домакините ще се опитат да подобрят статистиката си.

Срещу Тотнъм няма да играе Мирослав Клозе, който се възстановява от травмата срещу Ювентус през уикенда. Конко също е контузен и отпада за двубоя, но пък в строя се завърна Едерсон. Паркър, Асу-Екото и Кабул няма да играят за Тотнъм поради контузия. Стивън Колкър преодоля травмата, но не е включен в групата за мача. Муса Дембеле се възстанови от увреждането на бедрото и се намира във Вечния град, но едва ли ще започне титуляр. Брад Фридъл е оставен да почива и Лорис ще пази на вратата.

Лацио е фаворит за спечелване на срещата заради по-добрата си форма, освен това не бива да пренебрегваме и фактора домакинство. Но в същото време е много вероятно „орлите" да бъдат без Клозе, което ще отнеме малко от силата на римския тим и именно заради този факт не може да бъдем убедени в успеха на Лацио. Разумът подсказва, ако имаме възможност да използваме в играта си два знака да го направим.

Прогноза: Лацио - Тотнъм 1:0

Коефициенти от bet365:
Лацио - 2.40
Равен - 3.30
Тотнъм - 2.88

Коефициенти от Offsidebet:
Лацио - 2.40
Равен - 3.30
Тотнъм - 2.88

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134