Интер - Партизан: Мач с предизвестен край


Н. Гавазов

Интер - Партизан: Мач с предизвестен край

Интер - Партизан
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 25.10.2012г.
Час: 20:00
Съдия: Лиран Лиани (Израел)

Интер посреща Партизан в мач от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига, в който ще търси своята втора победа в турнира, която пък ще се окаже от решаващо значение за „нерадзурите" по пътя им към „плейофите" във втория по значимост турнир. Италианците измъкнаха точката у дома си срещу Рубин благодарение на гола на Нагатомо в 90-та минута, а при гостуването си на Нефтчи постигнаха победа с 3:1, благодарение на която събраха четири точки и в момента делят първото място в групата с руския Рубин. Във вътрешното първенство нещата за Интер се подобриха и загубата срещу Сиена в края на миналия месец вече е забравена, защото миланци постигнаха четири поредни победи и вече са на четвърто място в Лигата, отстъпвайки на Лацио само по голова разлика.

Партизан започна с фал-старт кампанията си в груповата фаза на Лига Европа, завършвайки 0:0 срещу Нефтчи в Белград. Лошото представяне на сърбите продължи и при гостуването на Рубин, където хората на Вермозович играха по-добре, но грешки в защитата позволиха на руснаците да вкарат гол в края на първото полувреме и да довършат съперника си с попадение в началото на втората част. Така Партизан събра една точка от два мача и на фона н ситуацията в групата евентуална загуба тази вечер ще означава почти сигурен край на надеждите за излизане от квартета. Във вътрешното първенство белградци са в серия от седем поредни победи, което ги прави лидери в касирането с две точки пред историческия съперник Цървена звезда.

Станкович, Марига, Оби и Киву са контузени от домакините. Снайдер вече тренира в общата група, но холандецът няма да играе. Рикардо Алварес не е в групата за мача, защото няма право да играе в Лига Европа. Вероятно Страмачони ще направи някои вътрешни размествания с цел да даде почивка не един футболисти за сметка на други. Така младежът Ливая ще получи шанс да води атаката заедно с Паласио, което означава, че Коутиньо ще изпълнява задълженията на плеймейкър. Схемаа на игра ще е 3-4-1-2 с Камбиасо в центъра на отбраната.

Владимир Вермезович няма проблеми в кадрово отношение и вероятно ще хвърли в боя най-доброто. Малко е вероятно гостите да излязат с двама нападатели в този мач, така че в атака ще видим единствено Митрович. Схема на игра 4-2-3-1 с Камра и Маркович в опорната зона. Българинът Иванов и Остоич ще оформят двойката централни защитници на гостите.

Този мач на пръв поглед е с предизвестен край. Излишно е да говорим за класите на двата тима и по-точно за тяхната разлика. Но интригата в този двубой идва от факта, че последната домакинска победа на „нерадзурите" във втория по значимост европейски клубен турнир е през март 2004 година, тогава Интер победи Бенфика с 4:3. Нека не забравяме и миналогодишните мачове с Трабзонспор и ЦСКА Москва в Шампионска лига, които показват, че напоследък миланци са склонни да изправят на нокти феновете си. Въпреки това, трудно е да си представим, че Партизан има сили да направи нещо на „Сан Сиро". Разбира се, търсачите на силни усещания могат да опитат и нещо по-различно от „единицата" в този мач, но логиката ни кара да се доверим на домакините.

Прогноза: Интер - Партизан 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

26 септември Киево - Интер 0:2 (Серия А)
30 септември Интер - Фиорентина 2:1 (Серия А)
04 октомври Нефтчи Баку - Интер 1:3 (Лига Европа)
07 октомври Милан - Интер 0:1 (Серия А)
21 октомври Интер - Катаня 2:0 (Серия А)

Партизан:

26 септември Партизан - Пролетер Нови Сад 4:1 (Купа на Сърбия)
29 септември Войдводина - Партизан 0:3 (Суперлига)
04 октомври Рубин Казан - Партизан 2:0 (Лига Европа)
07 октомври Партизан - Явор 2:1 (Суперлига)
20 октомври Рад - Партизан 0:1 (Суперлига)

Досегашни срещи:

Интер - Партизан

4 срещи
3 победи за Интер
1 равенство
0 победи за Партизан
Голова Разлика: 8:2 за Интер

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.33
Равен - 4.75
Партизан - 9.50

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.32
Равен - 4.75
Партизан - 9.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
158