Панатинайкос и Лацио няма да се победят


Н. Гавазов

Панатинайкос и Лацио няма да се победят

Панатинайкос - Лацио
Стадион: "Спирос Луис", Атина
Дата: 25.10.2012г.
Час: 20:00
Съдия: Клос Гомес (Испания)

Панатинайкос ще търси своята първа победа в груповата фаза на Лига Европа, когато утре вечер посрещне Лацио. Гърците са на дъното в квартета, след като в стартовия мач претърпяха класическа загуба при гостуването си на словенския Марибор. Срещу Тотнъм у дома Панатинайкос също бе изправен пред това да не вземе нищо в мача, но попадението на Точе в 77-та минута възстанови равенството. Във вътрешното първенство „детелините" също не се представят добре и в изминалите седем кръга записаха само две победи и със осем точки заемат девето място в класирането.

Лацио пристига в Атина като лидер в класирането и с четири точки в своя актив. При гостуването си на Тотнъм италианците успяха да измъкнат точката благодарение на здравата си защита и накъсването на играта, а срещу Марибор в Рим „орлите" постигнаха минимална победа с 1:0 без да впечатлят и оставяйки противоречиви впечатления в своята взискателна публика. Тифозите обаче няма как да не са доволни от представянето на любимците им в Серия А, където Лацио е трети, на четири точки от лидера Ювентус, а през уикенда хората на Петкович победиха Милан.

Домакините не страдат от контузени или наказани играчи. Вероятно Христодоулопулос ще започне титуляр на левия фланг на атаката, ако разбира се треньора Ферейра заложи на схема 4-3-3. Това означава, че Витоло ще играе в средата на терена и ще подсигурява Точе, а Зека ще отиде на дясното крило.

Лацио е без контузените Маркети и Броки. Вероятно Бизари ще замести Федерико на вратата. Петкович няма да промени тактическата постройка, така че гостите ще играят с един нападател в лицето на Клозе и четирима полузащитника. В опорната зона ще се разположи Ледесма.

Любопитен двубой, в който трудно бихме могли да определим кой има по-големи шансове за успех. Италианците имат известно предимство, но гърците пък играят силно пред собствената си публика, освен това Лацио не е убедителен навън и ако погледнем към статистиката ще видим, че последната победа на римляните навън в Европа е преди три години срещу Левски.

Прогноза: Олимпиакос - Лацио 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Панатинайкос:

24 септември Панатинайкос - Атромитос 1:1 (Суперлига)
30 септември Панатинайкос - Астерас Триполис 0:0 (Суперлига)
04 октомври Панатинайкос - Тотнъм 1:1 (Лига Европа)
07 октомври Ксанти - Панатинайкос 1:2 (Суперлига)
21 октомври Панатинайкос - Арис 1:1 (Суперлига)

Лацио:

26 септември Наполи - Лацио 3:0 (Серия А)
30 септември Лацио - Сиена 2:1 (Серия А)
04 октомври Лацио - Марибор 1:0 (Лига Европа)
07 октомври Пескара - Лацио 0:3 (Серия А)
20 октомври Лацио - Милан 3:2 (Серия А)

Досегашни срещи:

Панатинайкос - Лацио

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Коефициенти от bet365:
Панатинайкос - 3.30
Равен - 3.25
Лацио - 2.20

Коефициенти от Offsidebet:
Панатинайкос - 3.20
Равен - 3.30
Лацио - 2.15

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
196