Атлетико ще победи с разлика Виктория


А. Йорданов

Атлетико ще победи с разлика Виктория

Атлетико Мадрид - Виктория Пилзен
Стадион: „Висенте Калдерон"
Дата: 04.10.2012г.
Час: 22:05
Съдия: -

Утре в мач от Лига Европа се изправят един срещу друг отборите на Атлетико (Мадрид) и Виктория (Пилзен). Домакините са считани за фаворит според специалистите и букмейкърите, но гостите не са за подценяване и със сигурност ще се опитат да изненадат „червено - белите".

„Дюшекчиите" започнаха по много добър начин новият сезон в Примера и след изиграването на шест кръга, момчетата на Диего Симеоне заемат 2 - ата позиция във временното класиране с актив от 16 точки, на две зад лидера Барселона. Атлетико се намира в топформа и в последните си пет мача има пет победи , а голмайсторът Радамел Фалкао бележи гол след гол. В тима няма контузени футболисти испанците ще излязат с най - доброто.

Момчетата на Павел Врба също са в много добро състояние и след първите 9 кръга в чешкият шампионат, отборът има актив от 18 пункта, колкото има и лидера Яблонец. Те също нямат футболисти с травми и се очаква да са мотивирани за нова победа, след като преди седмица и половина победиха с 3:1 Академика Коимбра (Португалия).

Моята прогноза е, че „дюшекчиите" ще победят с разлика Виктория. Съветвам Ви да играете този мач над 2,5 гола.

Прогноза: Атлетико (Мадрид) - Виктория (Пилзен) 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
94