Ливърпул ще се пребори за групите на Лига Европа


П. Пенков

Ливърпул ще се пребори за групите на Лига Европа

Ливърпул - Хартс
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 30.08.2012г.
Час: 22:05
Съдия: Владислав Безбородов (Русия)


В четвъртък Ливърпул приема Хартс на стадион "Анфийлд" в двубой-реванш от плейофната фаза за влизане в групите на турнира Лига Европа. Мърсисайдци имат преднина от един гол от първата среща, след като спечелиха с 1:0 на "Тайнкасъл Стейдиъм" след автогол на домакините. Ливърпул сякаш намери правилния път към доброто си представяне след лошия старт в първия кръг срещу Уест Бромич  Албиън. През уикенда червените показаха коренно различно представяне, като впечатлиха с играта си срещу Манчестър Сити, като само грешката на Мартин Шкъртел костваше трите точки в полза на тима. Със сигурност Ливърпул желая да участва в групите на Лига Европа на всяка цена, като според трудно Хартс поже да отстрани английския тим при положение, че се намира толкова близо до целта и че ответния мач е на трудно превземаемия "Анфийлд".

Мениджърът на домакините Брендън Роджърс вероятно ще даде шанс на някои от новините попълнения и на по-младите играчи в този мач. Така той ще иска да запази по-опитни футболисти свежи за предстоящия двубой с Арсенал от Висшата лига. Джо Алън ще бъде оставен резерва, след като изигра пълни 90 минути срещу Манчестър Сити.

Хартс има лошия късмет да си отбележат автогол в предишната среща, което може да се окаже доста голяма грешка, тъй като гол на чужд терен има по-голяма тежест. Хартс в момента заема 4-та позиция във Висшата лига на Шотландия, изоставайки само на точка от лидера Селтик. Сърцата имат само една победа от началото на първенството, а в другите си три мача регистира равенства. Шотландците вероятно отново ще заложат на схемата 4-4-2, която, като изключим автогола, може да се каже, че се оказа успешна в първия мач. Джон Сътън ще се очаква да започне като титуляр, а Арвидас Новиковас ще заеме място в средата на терена.

Прогноза: Ливърпул - Хартс 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:

09 август Ливърпул - Гомел 3:0 (Лига Европа)
12 август Байер Леверкузен - Ливърпул 1:3 (Приятелска среща)
18 август Уест Бромич - Ливърпул 3:0 (Висша лига)
23 август Хартс - Ливърпул 0:1 (Лига Европа)
26 август Ливърпул - Манчестър Сити 2:2 (Висша лига)

Хартс:

04 август Хартс - Сейнт Джонстън 2:0 (Висша лига)
12 август Хибърниан - Хартс 1:1 (Висша лига)
18 август Хартс - Инвърнес 2:2 (Висша лига)
23 август Хартс - Ливърпул 0:1 (Лига Европа)
26 август Абърдийн - Хартс 0:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Ливърпул - Хартс

1 среща
1 победа за Ливърпул
0 равенства
0 победи за Хартс
Голова Разлика: 1:0 за Ливърпул

Коефициенти от bet365:
Ливърпул - 1.18
Равен - 6.50
Хартс - 15.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ливърпул - 1.16
Равен - 6.50
Хартс - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
151