Батков: Тия са ми дошли с рейс, от тях ли да се плашим?


Н. Гавазов

Батков: Тия са ми дошли с рейс, от тях ли да се плашим?

Собственикът на Левски Тодор Батков е убеден в крайния успех на „сините" срещу ФК Сараево. Както е известно, българският отбор постигна измъчена победа с 1:0 срещу своя съперник в първа среща от втория предварителен кръг на Лига Европа, но това не пречи на адвоката да бъде оптимист за реванша. Според Батков разликата в класите е огромна и едно от доказателствата за това е, че съперникът е пристигнал с автобус.

„Важното е, че победихме. Очевидно играчите трябва да се сработват, имаме доста нови, двама не влязоха, а те са ключови играчи - Силва и Опоку, национал на Гана. Ние винаги започваме трудно мачовете си в Европа. Убеден съм , че в Сараево ще стоим много по-добре. Добре, е че победихме от психологическа гледна точка", каза Батков пред Канал 3.

„Грешки винаги може да се случат. Не мога да гадая как ще завърши мачът там. Може и да бием, защото ни трябват точки за коефициент и ако не ги съберем другата година ще е много зле. Но аз съм убеден, че ще бъдем крайни победители", добави той.

„Какво има да се плашим от тия?! Ние пътуваме с правителствения самолет, правим разходи за подготовки... Те са ми дошли тука с рейс, от тях ли да се страхуваме?! Надявам се да влезем в едни други групи догодина, а не в Лига Европа", завърши Батков.

  Сподели
242