Витес ще излъже Локомотив Пловдив край Осъм


В. Мухарски

Витес ще излъже Локомотив Пловдив край Осъм

Локомотив Пловдив - Витес
Стадион: "Градски", Ловеч
Дата: 19.07.2012г.
Час: 18:30
Съдия: Матеу Лаос (Испания)

Локомотив Пловдив започва участието си в тазгодишния турнир Лига Европа с мач срещу Витес. Двубоят ще се играе на градския стадион в Ловеч, тъй като съоражението на Локо в пловдивския квартал "Лаута" няма лиценз за срещи от европейските клубни турнири. Очаванията са привържениците на "смърфовете" да напълнят стадиона на Литекс за важната среща с холандците.

Треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев е оптимист за сблъсъка с Витес във втория предварителен кръг на Лига Европа. Кокала дори успя да гледа на живо мач на холандците - спаринга с Ден Бош, който бе спечелен с 3:2.

"Витес е добър отбор, а и няма как да е иначе, щом са холандци. Това го видях при победата в събота над Ден Бош. За предстоящия ни мач с тях подхождаме с пълна мобилизация. В Ловеч ще бъде важно да отбележим гол и да не допуснем такъв в нашата врата. Имаме сили и възможности да направим това и да заминем за реванша с добър резултат", заяви Емил Велев.

Той уточни, че ще вземе на лагер всички футболисти на тима, за да сплоти колектива. "Николай Христозов не е готов за игра, но и той ще пътува", добави Велев.

Добрата новина за пловдивското Локо е, че треньорът на Витис няма да може да разчита на Исмаил Аисати. Халфът, който до миналия сезон игра в Аякс, все още не се е разбрал с ръководството на „черно-жълтите" относно личните си условия и не е картотекиран в УЕФА.
 
Така наставникът Франк Рутен няма да може да разчита на най-добрия халф в групата на Витес. Иначе се очаква Аисати да излезе без трансферна сума на "орлите", тъй като договорът му с Аякс изтече и идва като освободен агент, но поради това иска по-висока заплата. В същото време трансферът на защитника Александър Бютнер в Саутхемптън пропадна. Така левият бек най-вероятно ще се изправи срещу Локомотив Пловдив.


Последни 5 изиграни срещи:
 
Локомотив Пловдив:
 
02 юли Локомотив Пловдив - Зестафони 2:3 (Приятелска среща)
03 юли Локомотив Пловдив - Клуж 1:4 (Приятелска среща)
05 юли Локомотив Пловдив - Легия Варшава 2:1 (Приятелска среща)
07 юли Локомотив Пловдив - Ал Джайш 1:1 (Приятелска среща)
11 юли Лудогорец - Локомотив Пловдив 3:1 (Суперкупа на България)
 
Витес:
 
20 май Витес - Валвийк 2:1 (Ередивизие)
07 юли Де Батавен - Витес 0:7 (Приятелска среща)
10 юли Де Валк - Витес 0:11 (Приятелска среща)
12 юли Вилхелмина - Витес 1:6 (Приятелска среща)
14 юли Ден Бош - Витес 2:3 (Приятелска среща)

Досегашни срещи:
 
Локомотив Пловдив - Витес
 
НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Коефициенти от bet365:
Локомотив Пловдив - 5.50
Равен - 3.75
Витес - 1.50
 
Коефициенти от Offsidebet:
Локомотив Пловдив - 6.25
Равен - 3.75
Витес - 1.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154