Ман Сити ще вземе равен в Дания


FUTBOL-TV

Ман Сити ще вземе равен в Дания

Манчестър Сити гостува на Олборг в среща реванш от турнира за Купата на УЕФА след 2:0 в първия мач в Англия. В последния си мача тимът на Марк Хюз загуби с минималното 1:0 от Челси на “Стамфорд Бридж", но сега няколко ключови футболиста се връщат след контузии.

Домакините също не направиха най-добрия си резултата в датското първенство стигайки до 1:1 с Сьондериске. Изоставането от два гола в първия мач пък е доста сериозно и датчаните ще имат нужда от много късмет, за да го наваксат.

Треньорът Магнус Персон ще има свободата да избира от пълен състав за двубоя, но вероятно ще заложи на същата 11-орка, с която излезе на “Ийстлендс". Лутон Шелтън и Кака ще са в нападение.

Робиньо е на линия за гостите и вероятно ще титуляр. Крейг Белами е под въпрос, въпреки че се говори, че е възстановен от травмата си в коляното. Винсент Компани се връща след двуседмична почивка породена от контузия в пръста. Валери Божинов също може да се появи в игра.

Преднината на Манчестър Сити е достатъчно добра, за да се съмняваме за това кой ще продължи напред. Въпреки това “гражданите" трябва да внимават, защото Олборг доказа, че не е случаен тим. Домакините ще са мотивирани да се представят добре в последния си мач в Европа поне за този сезон.

Вероятни състави:

Олборг: Заза, Богелунд, Якобсен, Кристенсен, Баучамп, Йохансон, Ду, Еневолдсен, Аугустинусен, Шелтон, Кака

Ман Сити: Гивън, Ричардс, Дън, Онуоха, Бридж, Компани, Елано, Айлънд, райт-Филипс, Робиньо, Сайседо  

Последни 5 мача:

Олборг: РЗРПП
Ман Сити: ЗППЗП

Прогноза – 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
340