Сър Алекс подложи под въпрос издръжливостта на Билбао


И. Ангелов

Сър Алекс подложи под въпрос издръжливостта на Билбао

Сър Алекс Фъргюсън похвали отборът на Марсело Биелса, както и енергията и желанието на тима да върви напред, но според специалиста Билбао няма да може да издържи още една среща на пълни обороти срещу Манчестър Юнайтед. Баските успяха да надделеят в първата среща срещу отслабен състав на "Червените дяволи" с 3:2, но Фърги тактически запази свежи много от своите играчи, и това може да окаже влияние.

Сър Алекс определи тима на Атлетик като изключителен заради представянето им на "Олд Трафорд", но пред репортери заяви:

"Видяхме миналата седмица, че този тим е проект и се развива много,много добре. Това бе изключително представяне, енергията им бе невероятна."

"Те имаха по-добри статистики в изминатото разстояние от всеки от всеки отбор идвал на "Олд Трафорд" в последните 10 години. Това трябва да се отчете. Те имаха не само енергията, но и желанието за победа."

"Имаха мотивация в гостуването, но ще издържат ли само седмица по-късно още 90 минути. Трябва да видим това. Винаги съм казвал, че като се стигне този етап на сезона, се очаква винаги да побеждаваме. Това и очаквам аз. Сигурен съм, че ще играем далеч по-добре в тази среща."

  Сподели
228