Лацио е без шансове срещу Атлетико Мадрид


Н. Гавазов

Лацио е без шансове срещу Атлетико Мадрид

Атлетико Мадрид - Лацио
Стадион: "Висенте Калдерон", Мадрид
Дата: 23.02.2012г.
Час: 22:05
Съдия: Мартин Аткинсън (Англия)

Атлетико Мадрид посреща Лацио в среща-реванш от 1/16-финалите а Лига Европа. В първия мач между двата отбора на „Олимпико" в Рим испанският тим постигна категорична победа с 3:1, потвърждавайки максимата за несериозното отношение на италианците към втория по значимост европейски клубен турнир.

И двата отбора не успяха да се отърсят напълно от европейския си махмурлук след сблъсъка миналия четвъртък. В среща от 24-я кръг на Примера двисион Атлетико гостува на предпоследния в класирането Спортинг Хихон и столичани не успяха да се разпишат във вратата на своя противник, но въпреки това „дюшекчиите" се добраха до равенството благодарение на автогола на Канела от домакините. Точката засега остави мадридчани на шесто място в класирането, но хората на Симеоне се намират в борбата за четвъртото място, тъй като разликата с четвъртия Атлетик е само един пункт.

Лацио претърпя истинско фиаско в Палермо където загуби от едноименния отбор с 1:5. Поражението не изненада специалистите, имайки предвид проблемите на „римските Орли" с контузени и наказани футболисти, но по-интересното се случи днес, когато медиите съобщиха, че Еди Рея е подал оставката си. Противоречивите новини от лагера на Лацио продължиха да пристигат и в ранните часове на вечерта медиите съобщиха, че ръководството на клуба не е приело молбата на треньора, който пък по-късно в интервю за RAI заяви, че не е подавал оставка.

Домакините ще бъдат без Марио Суарес, който е наказан за един мач. Все още не е ясно състоянието на Силвио, въпреки че миналата седмица той зае място на пейката. Лопес и Коста все още се възстановяват. Вероятно Атлетико ще излезе с един нападател в лицето на Фалкао, който ще бъде поддържан от Адриан и Туран.

Гостите са без Лорик Кана, Андре Диас, Томази Роки, Стефано Маури и Джузепе Биава. Добрата новина е завръщането на Сенад Лулич, който изтърпя наказанието си от един мач, но играчът се бори също така с травма и най-вероятно няма да бъде сред титулярите за двубоя. В последния момент стана ясно, че Клозе няма да вземе участие в мача с цел да бъде запазен за двубоите от Серия А. Не е ясно кой ще замести немския национал след като извън строя са Маури и Роки.

Три гола на чужд терен са достатъчни домакините да се чувстват спокойни. Испанците се намират в страхотна форма под ръководството на новия си треньор и ще направят всичко възможно да развият успеха си от Рим. Гостите пристигнаха в Мадрид обременени от проблеми, включително и последната история около треньора на отбора. Ако все пак „орлите" успеят да се справят с психологическите аспекти преди и около мача, за италианците ще остане да преодолеят и спортно-техническото предимството на своя противник. Ето, тази задача вече може да се окаже неизпълнима, което означава, че Лацио е без шансове срещу своя противник.

Последни 5 изиграни срещи:

Атлетико Мадрид:

30 януари Осасуна - Атлетико Мадрид 0:1 (Примера)
05 февруари Атлетико Мадрид - Валенсия 0:0 (Примера)
11 февруари Расинг Сантандер - Атлетико Мадрид 0:0 (Примера)
16 февруари Лацио - Атлетико Мадрид 1:3 (Лига Европа)
19 февруари Спортинг Хихон - Атлетико Мадрид 1:1 (Примера)

Лацио:

01 февруари Лацио - Милан 2:0 (Серия А)
05 февруари Дженоа - Лацио 3:2 (Серия А)
09 февруари Лацио - Чезена 3:2 (Серия А)
16 февруари Лацио - Атлетико Мадрид 1:3 (Лига Европа)
19 февруари Палермо - Лацио 5:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Атлетико Мадрид - Лацио

3 срещи
1 победа за Атлетико Мадрид
1 равенство
1 победа за Лацио
Голова Разлика: 3:2 за Атлетико Мадрид


Коефициенти от bet365:
Атлетико Мадрид - 1.53
Равен - 4.00
Лацио - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Атлетико Мадрид - 1.53
Равен - 4.00
Лацио - 6.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
174