Тотнъм оцеля в Гърция, ПАОК порти дузпа


И. Ангелов

Тотнъм оцеля в Гърция, ПАОК порти дузпа

Английският Тотнъм завърши равен с гръцкия ПАОК в мач от Лига Европа. С резултат 0:0 в Гърция Хари Реднап може да е доволен, тъй като той не пусна особено силни титулярни единадесет. Мачът предложи някои интересни моменти и много странни решения на съдията за малко разгневиха гледащите на живо.

Първото полувреме завърши при равенство, но в него имаше няколко интересни момента, включително и отбелязан гол. Това се случи от дузпа в 33-ата минута. Лино отбеляза дузпа за ПАОК, но съдията реши тя да се пребие. Странно бе решението му на фона на това, че нищо особено не предизвика подобен развой. При повторното изпълнение Лино не намери вратата. 

Второто полувреме бе по-добро за Тотнъм, като добре се изявяваше младият Кейн. Втората част англичаните се стараеха да играят по-добре в атака и организираха много ситуации. Много близо до гол бе ПАОК в края на мача, когато Кудичини се намесваше добре за своите и предотврати няколко опасни атаки. В 91-ата минута след центриране бе нацелена и горната греда от ПАОК - Ивич не вкара тук. 

В крайна сметка мачът завърши 0:0 и англичани ще очакват гърците в столицата на родината на футбола.

  Сподели
94