ЦСКА ще стигнe до минимална незадоволителна победа


В. Мухарски

ЦСКА ще стигнe до минимална незадоволителна победа

ЦСКА - Стяуа
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 25.08.2011
Час: 20:30
Съдия: Пол ван Бьокел (Холандия)

ЦСКА приема Стяуа на националния стадион "Васил Левски" в мач-реванш от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. Българският тим загуби в първата среща, играна в Клуж с 2:0, но въпреки това "червените" са мотивирани за победа в София.

Главният мениджър на ЦСКА Милен Радуканов отново няма да може да разчита на Апостол Попов, който е с тежка контузия. Очаква се националът да замине за Австрия, където ще бъде опериран, тъй като скъса предна кръстна връзка по време на мача с Черноморец (за първенство) и няма да играе поне 6 месеца. Очаква се Попов отново да бъде заменен от Денис Халилович, който не се представя на високо ниво. Вариант за този пост е и Павел Виданов, който обаче е по-малко вероятно да бъде титуляр.

До последно под въпрос за важната среща с румънците ще е и капитанът на българските "армейци" Тодор Янчев. Сърцатият играч получи травма по време на срещата с Калиакра  за първенство, но въпреки това се очаква той да изведе отбора с капитанската лента. В случай, че не успее да изкара пълни 90 минути, Янчев ще бъде заменен от Петър Стоянов.

През седмицата се изрази сериозна словестна война между шефовете на двата тимю. Джиджи Бекали и Димитър Борисов не спряха да се заяждат един с друг, като това няма как да не се е отразило и на футболистите на двата отбора. Като за финал Бекали заплаши играчите си, че ако отпаднат от ЦСКА, няма да видят скоро заплати.

Старши-треньорът на Стяуа Рони Леви също има проблеми с избора си на защитници. С травми са Джордже Галамаз, Новак Мартинович и Габриел Матей. Със сигурност като титуляр ще излезе българският национал Валентин Илиев, който изигра силни минути в първата среща, предотвратявайки сигурен гол на Янис Зику. Илиев ще бъде подпомаган от Жералдо, а на двата бека ще действат Латовлевичи и Николица.

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

30 юли Литекс - ЦСКА 1:3 (Суперкупа на България)
07 август Локомотив София - ЦСКА 1:2 (А група)
13 август ЦСКА - Черноморец 1:0 (А група)
18 август Стяуа - ЦСКА 2:0 (Лига Европа)
21 август Калиакра - ЦСКА 1:2 (А група)

Стяуа:

23 юли Воинта Сибиу - Стяуа 1:1 (Лига 1)
31 юли Стяуа - Миовени 4:0 (Лига 1)
14 август Стяуа - Университатеа Клуж 2:1 (Лига 1)
18 август Стяуа - ЦСКА 2:0 (Лига Европа)
21 август Астра Плоещ - Стяуа 2:1 (Лига 1)


Досегашни срещи:

ЦСКА - Стяуа

5 мача
0 победи за ЦСКА
2 равенства
3 победи за Стяуа
Голова Разлика: 11:6 за Стяуа


Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 2.00
Равен - 3.30
Стяуа - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 2.00
Равен - 3.20
Стяуа - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
151