Тотнъм у дома ще надиграе Алкмаар


И. Ангелов

Тотнъм у дома ще надиграе Алкмаар

Тотнъм - АЗ Алкмаар
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 24.10.2024 г.
Час: 22:00 ч.

Тотнъм започнаха отлично участието си в Лига Европа, като спечелиха първите си два мача в групата. В последния си двубой във Висшата лига, "шпорите" успяха да обърнат резултата срещу Уест Хям и се върнаха на победния път. Силното им представяне на домашна сцена ще ги мотивира за нов успех в четвъртък.

АЗ Алкмаар, от своя страна, се намират в трудна серия, губейки последните си четири мача, включително загуба с 2:1 срещу ПСВ. Холандците ще се опитат да прекъснат негативната си серия, но задачата пред тях е изключително тежка.

Откъм състави:
Тотнъм: Ришарлисон може да направи първата си поява от август насам, а Одоберт се е завърнал в тренировките. Той е под въпрос заедно със Сон.
АЗ Алкмаар: контузени са Бруно Мартинс Инди, Меес де Вит, Лекуинцио Зеефейк, и под въпрос са поставени Сем Вестервалд, Люис Схаутен, Вутер Гоес. Последните ще преминат късни прегледи, а в нападение Трой Парот ще води атаката срещу бившия си работодател.

С оглед на моментната форма и домакинския фактор, Тотнъм изглежда като фаворит за спечелване на мача. АЗ Алкмаар не се представя добре в последно време, и шансовете им срещу стабилния Тотнъм са ограничени. Очаква се "шпорите" да запишат трета поредна победа в Лига Европа.

Прогноза: Тотнъм 3:1 АЗ Алкмаар

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
75