Порто и Ман Юнайтед поделиха 6 гола


И. Ангелов

Порто и Ман Юнайтед поделиха 6 гола

Порто остави Манчестър Юнайтед с 2 точки от първите два кръга на Лига Европа след като днес "червените дяволи" взеха равенство на "Ещадио до Драгао" в Порто, въпреки че рано в срещата водеха с два гола. Срещата завърши при 3:3 и Юнайтед се върна в самия край дори играейки с 10 души след изгонването на Бруно.

До почивката видяхме цели 4 попадения, като рано в мача Рашфорд откри в 7-ата минута след като премина двама от ляво и стреля към вратаря, а той не успя да отрази добре силната топка за 1:0. В 20-ата минута Расмус Хьойлунд добави в първия си старт за сезона след подаване на Рашфорд и отново удар в обсега на вратаря, който той не успя да избие за 2:0.

Почти веднага Порто отговори чрез Пепе, който завърши на празна врата избит от Онана удар. В 34-ата минута стана и 2:2 когато Саму Омородион надскочи Де Лихт за силен удар с глава през Онана.

След почивката отново Саму обърна резултата в 50-ата минута за 3:2 с мощен удар в близкия ъгъл. Последва изгонване на капитана Бруно Фернандеш за втори жълт картон при високо вдигане на крак в 81-ата минута, но въпреки това Юнайтед се върна за 3:3 в 91-ата минута когато Магуайър спаси точката с глава след корнер - 3:3.

 

  Сподели
46