Депортиво ще продължи в УЕФА с победа над Нанси


.

Депортиво ще продължи в УЕФА с победа над Нанси

Испанският Депортиво Ла Коруня посреща Нанси на “Риасор” в среща от последния кръг на Група H в турнира за Купата на УЕФА. И двата тима се нуждаят от успех, за да продължат напред, защото ситуацията е такава, че при победа на Лех над Фейенорд загубилият може да изгори. Равенството устройва французите, които са с по-добра голова разлика до момента. Убедителен победител в тази група е ЦСКА Москва с 4 победи.

Формата на Депортиво в испанската Примера не е лоша, въпреки загубата от Валядолид с 0:3 през уикенда. Галисийците са 7-ми с 24 точки само на три от петия Атлетико. В няколко поредни кръга те надиграха Малага, Алмерия и Атлетик Билбао. В УЕФА у дома Депортиво игра само с Фейенорд и спечели с 3:0.  Като гост испанците направиха равен с Лех и загубиха от ЦСКА.

Подобно на Депортиво и Нанси загуби от руснаците. Това обаче стана във Франция в зрелищен мач. Ако не бе тази загуба Нанси вече да се е класирал.  Тимът записа още победа над Фейенорд и равен с Лех. Във Франция обаче нещата за тима не вървят напоследък. Засега те са 13-ти. В последния си мач победиха Гренобъл, но преди това отстъпиха на Лориен и Сент Етиен.

Мигел Анхел Лотина ще продължи с ротацията като изглежда ще пусне състава, който направи равен с Лех в Полша. Серхио и Валерон ще са в халфовата линия, а промяната може да е в атака, където Миста може да получи почивка.

Французите имат дълъг списък с контузени, в който се включи халфът Ландри Н’Гуемо. Срещу ЦСКА Пабло кОрея игра с трима в атака, но сега едва ли ще е толкова дързък.

Депортиво Ла Коруня определено е по-класният тим и ще вземе нужните за класиране три точки. Нанси ще разчита на по-защитен стил на игра, който едва ли ще им донесе равенство. Надеждите на французите ще са свързани с отбора на Фейонорд, който трябва да изиграе поне един сносен мач в Европа и да попречи на Лех да спечели.

Вероятни състави:

Депортиво: Арансубия, Писку, Колото, Лопо, Филипе, Гузман, Серхио, Кристиян, Валерон, Гуардадо, Рики

Нанси: Брачиляно, Кретиен, Луис, макалусо, Брисон, Н’Диае, камерлинг, Ферет, Фортуне, Диа, Зерка


Последни 5 мача:

Депортиво: ЗПРПП
Нанси: ПЗЗЗП

Прогноза – 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
61