Рома ще прогресира от Леверкузен


И. Ангелов

Рома ще прогресира от Леверкузен

Байер Леверкузен - Рома
Стадион: БайАрена
Дата: 18.05.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Байер Леверкузен вече няма победи в последните си четири срещи, което включва загубата миналата седмица от Рома минимално в Италия. Тя бе последвана от 1:1 в локалната Бундеслига срещу Щутгарт. В последните 7 мача у дома обаче тимът има само 1 загуба. Проблемът е, че избягването на загубата няма да е достатъчно в този случай, а трябва да се гони победа с 2 гола.

Победата на Рома над Бйаер миналата седмица пък е единствената за италианците в последните им 6 мача. В неделя може би с мисъл и за този мач, видяхме 0:0 срещу Болоня в Серия А. Жозе Моуриньо се затруднява на гости през целия сезон и виждаме само 8 победи извън дома.

Откъм състави, при домакините има известни проблеми с контузиите на Лунев, Шик, Косоуноу, Андрих и Белараби. Рома постави под въпрос Ел Шаарави и Дибала, а контузени остават Карсдорп, Йоренте и Кумбула.

Малкото предимство на гостите им позволява и да не търсят максимума в случай че контузените нападатели не успеят да се възстановят навреме. За прогреса те могат да целят единствено спиране на набезите на съперника, който не показва качество в нападение в последните седмици.

Прогноза: Байер Леверкузен - Рома 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Рома (Жозе Моуриньо)
 
Патрисио
   
Манчини
Смолинг
Ибанез
Челик
Кристанте
Матич
Спинадзола
Пелегрини
Ейбрахам
Белоти
Хлозек
Диаби
Вирц
Бакер
Демирбей
Паласиос
Фримпонг
Хинкапи
Та
Тапсоба
   
Храдецки
 
Леверкузен (Шаби Алонсо)

Обоснована прогноза: Леверкузен - Рома 0:0

  Сподели
533