Властелинът на Лига Европа се разправи с Манчестър Юнайтед (видео)


FUTBOL-TV

Властелинът на Лига Европа се разправи с Манчестър Юнайтед (видео)

Севиля даде сериозна заявка, че отново може да спечели Лига Европа. Испанците се наложиха с 3:0 над гостуващия Манчестър Юнайтед в реванш от 1/4-финалите в надпреварата. Първата среща завърши при резултат - 2:2 и така "червените дяволи" приключват до тук.

Груби грешки в защита и на вратаря на Юнайтед бяха причина за успеха на Севиля днес. След 8 минути игра Хари Магуайър бе притиснат от двама играчи на домакините на границата на наказателното поле, подаването му бе пресечено, а Юсеф Ен-Несири необезпокояван прати топката в мрежата за 1:0.

Пет минути преди почивката Акуня намери по отличен начин Ликас Окампос и той с хубав изстрел прати топката във вратата на гостите от Англия за втори път. След намесата на ВАР - попадението бе отменено, поради засада.

Севиля отбеляза второ попадение в самото начало на втората част, когато Лоик Баде след корнер с рамо вкара за 2:0. Този път голът нямаше как да не бъде зачетен.

Третото попадение падна в края на мача, когато Давид Де Хеа сбърка фатално при една върната топка и от това се възползва Юсеф Ен-Несири, който вкара втория си гол в мача, оформяйки класиката за домакините.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
938