Юве ще се възползва от спада в Спортинг


И. Ангелов

Юве ще се възползва от спада в Спортинг

Спортинг - Ювентус
Стадион: Хосе Алваладе
Дата: 20.04.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Спортинг има само 1 победа в последните си 4 срещи и последно разочарова феновете с 1:1 срещу Арука в неделя. У дома във всички турнири португалците имат 5 загуби за кампанията, но победите намаляха и от последните 7 мача са само 3 тук на "Хосе Алваладе".

Ювентус е в подобна форма и спечели само 1 от последните си 4 срещи, но тя беше именно срещу Спортинг. В неделя Юве отстъпи минимално на Сасуоло в Серия А. Като гост в сезона тимът на италианците не впечатлява особено с 9 победи, само 2 от които бяха в Лига Европа.

Откъм състави положението при домакините се влошава и аут са Кабрал, Паулиньо и Браганса. Маркъс Едуардс и Жусте са поставени под въпрос след като пропуснаха последната среща на тима. При Юве с проблеми са Мойзе Кен и Матиа Де Шилио, като те ще преминат късни тестове.

Задачата на Ювентус е да опита да задържи аванса си от 1:0 от първия четвъртфинал, когато състоянието на Спортинг бе доста по-добро. Сега противникът е в спад и дори при равенство балансът ще бъде в полза на италианците.

Прогноза: Спортинг - Ювентус 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Макс Алегри)
 
Перин
   
Гати
Бремер
Данило
Куадрадо
Фаджоли
Паредес
Рабио
Костич
Мария
Влахович
Едуардс
Чермити
Тринкао
Сантош
Поте
Угарте
Белерин
Рейс
Коатес
Диоманде
   
Адан
 
Спортинг (Рубен Аморим)

Обоснована прогноза: Спортинг - Ювентус 0:0

  Сподели
445