Юнион ще задържи Леверкузен отново


И. Ангелов

Юнион ще задържи Леверкузен отново

Юнион Сен Жилоаз - Байер Леверкузен
Стадион: Лото Парк, Андерлехт
Дата: 20.04.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Юнион Сен Жилоаз вече девет срещи насред всички състезания няма загуба и след последната победа над Сераинг в неделя с 2:1. За целия си сезон тимът загуби само 3 пъти, и само 1 в Лига Европа далеч през ноември от Унион Берлин, минимално.

Всичко това са лоши новини за Байер Леверкузен, който постигна само 1:1 от първия четвъртфинал у дома. През уикенда в Бундеслигата гостите не вкараха за 0:0 с Волфсбург, но този резултат все пак продължи серия без загуба от 11 срещи. През 2023 година Леверкузен загуби само веднъж като гост във всички турнири, при 6 победи и 2 равни.

В двата състава нови контузени няма, но Зийбе ван дер Хайден ще бъде наказан за домакините. Те няма да разчитат и на контузения вратар Пирар, който не е взимал участие за тима в Европа този сезон.

Байер не разчита на контузените Патрик Шик и Андрей Лунев.

Тези два отбора не показват лоша форма, и в последната среща видяхме равностойната игра, която отговаряше на резултата. Вероятно е и в този случай да видим същото, след като домакините не могат да използват своя терен за Европа и срещата ще е на неутрална донякъде почва.

Прогноза: Юнион Сен Жилоаз - Байер Леверкузен 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
427