Рома ще опита обрат над Фейенорд


И. Ангелов

Рома ще опита обрат над Фейенорд

Рома - Фейенорд
Стадион: Олимпико
Дата: 20.04.2023 г.
Час: 22:00 ч.

След като загуби минимално първата четвъртфинална среща от Лига Европа, Рома се върна към победите с 3:0 над Удинезе и повдигна увереността в този важен момент. Още повече, единствената загуба у дома в Европа този сезон бе от Реал Бетис с 2:1, при 4 победи в другите домакинства. В петте домакинства в Европа "вълците" допуснаха само 3 гола и вкараха 11.

Фейенорд загуби само 1 среща от последните си 26, и тя бе в мач за купата срещу Аякс. През уикенда тимът загря за този двубой с 3:0 над Камбур. Притеснителното е, обаче, че този отбор не спечели нито един от последните си 4 мача на гости в Лига Европа, при 2 загуби и 2 равни.

В двата състава проблемите са малко. При домакините Рик Карсдорп продължава да липсва, като и Дибала е поставен под въпрос след като напусна рано последната среща между двата тима. При гостите контузени са Валемарк и Бенита, и под въпрос е поставен Куинтен Тимбер.

Никой отбор не е допуснал по-малко голове у дома в лигата на Италия от Рома - 9. Задачата на "Олимпико" ще е трудна за гостите, като домакините ще опитат да осъществят обрат и прогрес в Лига Европа.

Прогноза: Рома - Фейенорд 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Фейенорд (Арне Слот)
 
Веленройтер
   
Тройнер
Ханко
Гиртруда
Хартман
Жимански
Вийфер
Кьокчъ
Джаханбакш
Хименез
Идриси
Шаарави
Ейбрахам
Пелегрини
Спинадзола
Матич
Кристанте
Залевски
Ибанез
Смолинг
Манчини
   
Патрисио
 
Рома (Жозе Моуриньо)

Обоснована прогноза: Рома - Фейенорд 1:0

  Сподели
451