Юнайтед обърна Барса в Манчестър


И. Ангелов

Юнайтед обърна Барса в Манчестър

Манчестър Юнайтед посрещна Барселона за втората среща от шеснайсетинафиналната фаза на Лига Европа. След 2:2 на "Камп Ноу", днес на "Олд Трафорд" гостите поведоха чрез ранна дузпа, но след промени на почивката и силно второ полувреме "червените дяволи" обърнаха нещата в своя полза благодарение на бразилското дуо Фред и Антони.

До почивката Барселона бе по-силна на терена, но поведе след пресилена дузпа, която Балде спечели срещу Бруно. Де Хеа изби удара на Левандовски от бялата точка, но в гредата и мрежата си за 1:0.

На почивката Тен Хаг включи завърналия се от контузия Антони на мястото на Вегхорст, и веднага домакините станаха много по-агресивни в нападение. След само минута игра резултатът стана 1:1 когато Бруно пусна за Фред на дъгата и той стреля в ъгъла на вратаря за попадението.

В 73-ата минута и Антони се разписа като фалцира топката покрай защитник далеч от вратаря за 2:1. При дадените 5 минути добавено време Барса бе много близо да изравни в 4-ата от тях, но Варан спаси тима си от гол-линията.

  Сподели
1136