Юнайтед ще надвие Барса в Манчестър


И. Ангелов

Юнайтед ще надвие Барса в Манчестър

Манчестър Юнайтед - Барселона
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 23.02.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед загря за тази среща с 3:0 над Лестър Сити във Висшата лига, с което тимът застана на 5 точки от върха и Арсенал. У дома тимът на Тен Хаг загуби само 2 пъти през целия сезон във всички турнири, което включва испански съперник в лицето на Реал Сосиедад, както и Брайтън.

Барселона също продължи позитивната си форма след миналата седмица когато Юнайтед си тръгна с 2:2 от "Камп Ноу", като в Ла Лига направи 13-та поредна среща без загуба при 7 поредни победи с 2:0 над Кадис. Като гост тимът има само 3 поражения за сезона. Веднъж тимът отстъпи на Реал Мадрид, и два пъти в ШЛ срещу Байерн Мюнхен и Интер.

Откъм състави, при домакините продължават да липсват Де Бек и Ериксен, а под въпрос са Магуайър, Антони и Марсиал. 

Гостите ще имат особени проблеми, които доста заглавия в медиите засегнаха, след като Гави е наказан заради натрупване на картони, а Педри се контузи в обратната среща и ще липсва заедно с Дембеле.

Преди седмица двата отбора сътвориха голямо зрелище и Барса не успя да се справи с формата на Бруно и Рашфорд от страна на "червените дяволи". От друга страна и нетипичната защита на Юнайтед не удържа натиска на съперника, но в момента Тен Хаг ще може да разчита на всички имена в защита, докато гостите получиха удар в средата на терена, поради което контролът над срещата ще бъде отслабен в сравнение с последната среща.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Барселона 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Барселона (Шави)
 
Щеген
   
Араухо
Кристенсен
Кунде
Алба
Кесие
Йонг
Роберто
Рафиня
Левандовски
Фати
Вегхорст
Рашфорд
Бруно
Санчо
Забицер
Касемиро
Шоу
Далот
Мартинез
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Барселона 2:1

  Сподели
726