Ман Юнайтед ще надвие Никозия


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще надвие Никозия

Омония Никозия - Манчестър Юнайтед
Стадион: ДжиЕсПи Стейдиъм
Дата: 06.10.2022 г.
Час: 19:45 ч.

В Лига Европа Омониа загуби първите си две срещи от групата и сега посреща най-трудното предизвикателство. У дома първо Никозия отстъпи на Шериф с 3:0 преди гостуването в Реал Сосиедад, загубено с 2:1 в последния кръг.

Манчестър Юнайтед отслаби състава си на старта срещу Сосиедад и също загуби, след което трябваше да се поправя с победа над Шериф, заради което в момента заема третата позиция в класирането в групата. В тима има някои проблеми, но се предполага, че Тен Хаг ще заложи на сравнително силен състав за да гарантира висока позиция..

При домакините липсващи играчи няма и те ще заложат на най-силната възможна постройка. При "червените дяволи" с контузии са Дубравка, Бисака и Де Бек, докато Варан и Магуайър са под въпрос. Марсиал и Рашфорд се върнаха от травмите си и могат да играят, като се предполага, че и Роналдо ще вземе участие в нападение.

През уикенда Юнайтед отстъпи в дербито на Манчестър срещу Сити с 6:3, като губеше с 6:1 преди Пеп Гуардиола да отслаби състава си. Това унижение трябва бързо да бъде забравено с добър резултат. В Лига Европа срещи с участието на Юнайтед не продуцираха повече от 2.5 гола в 8 от последните 10 случая.

Прогноза: Омония Никозия - Манчестър Юнайтед 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Хеа
   
Линдельоф
Мартинез
Далот
Маласия
Фред
Касемиро
Бруно
Еланга
Роналдо
Марсиал
Лойзу
Ансарифард
Китсос
Дискеруд
Касама
Бачиру
Псалтис
Юсте
Милетич
Панагиоту
   
Фабиано
 
Никозия (Нийл Ленън)

Обоснована прогноза: Никозия - Манчестър Юнайтед 0:2

  Сподели
641