Лудогорец игра добре, но победата е за Бетис! Рома с първи успех


FUTBOL-TV

Лудогорец игра добре, но победата е за Бетис! Рома с първи успех

Реал Бетис се наложи с 3:2 над гостуващия Лудогорец в двубой от груповата фаза на Лига Европа. Българските шампиони могат да съжаляват, тъй като бяха много близо да си тръгнат поне с точка от Испания. В добавеното време на мача резервата Дени Гропер бе изведен на отлична позиция, преодоля добре защитник, но след това прати топката покрай вратата.

Луис Енрике откри резултата в 25-ата минута за домакините, а Хоакин удвои в 40-ата с великолепен удар. В последната минута на първата част Кирил Десподов намали, като попадението бе прегледано, за да се види дали топката е успяла да премина голлинията с пълния си обем. Оказа се, че  е така и голът бе зачетен. Серхио Каналес обаче отново даде преднина от две попадения на испанците в 59-ата минута. Четвърт час преди края на мача Рик Джонатан обаче отново върна българите в срещата с хубав удар, като бранителите пречеха на вратаря на Бетис да види топката. До края Лудогорец така и не успя да стигне до равенство, макар да не игра никак лошо.

В другия мач от тази група Рома се наложи над ХИК с 3:0. Още в 15-ата минута гостите останаха с човек по-малко, след като Тени получи червен картон. Това направи задачата на "вълците" още по-лесна и този път те зарадваха феновете си с победа. Дибала в 47-ата, Пелегрини в 49-ата и Белоти в 68-ата донесоха класическата победа на Рома.

  Сподели
475