Манчестър Юнайтед отново ще се справи със Сосиедад


И. Ангелов

Манчестър Юнайтед отново ще се справи със Сосиедад

Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 08.09.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед спечели 4 срещи поред и последно се представи изключително срещу Арсенал и прекрати похода му от пет победи след 3:1 в неделя. В Лига Европа обаче се очаква Ерик тен Хаг да заложи на втория си отбор и нивото да не е възможно най-високото.

Реал Сосиедад направи 1:1 с Атлетико Мадрид през уикенда. Единствената загуба за сезона на тима бе от Барселона с 4:1 до тук в локалната Ла Лига. 

В двата лагера има някои проблеми преди мача. При Юнайтед контузени са Марсиал и Пелистри, Фил Джоунс и Брандън Уилямс не бяха регистрирани за Европа, а под въпрос са още Бисака, Де Бек, Лисандро Мартинез и Рашфорд.

Очаква се мениджърът да използва случая за да даде минути на по-малко попадащи имена в титулярите му като Роналдо, Касемиро, Магуайър, Шоу, Линдельоф, Фред, Зидан Екбал и Еланга. Очаква се още Мартин Дубравка да дебютира на врата след трансфера си в последния ден на трансферния прозорец.

При гостите контузени са Микел Оярсабал и Мартин Меркеланс. Под въпрос са поставени Диего Рико и Карлос Фернандес. Срещу Атлетико се разписа Умар Садик, който дебютира от резервната скамейка, поради което ще се надява на титулярно място. Бившият халф на Манчестър Сити Давид Силва ще се завърне срещу градския съперник на "Олд Трафорд" с желание за победа.

Манчестър Юнайтед не загуби в 29 от последните 32 мача в Лига Европа. Срещу Реал Сосиедад домакините не допуснаха гол в 4 поредни мача. Миналата година тези два отбора се срещнаха в елиминационната фаза на турнира и Юнайтед спечели двете срещи с общ резултат 4:0.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Сосиедад (Иманол Алгуасил)
 
Ремиро
   
Субелдиа
Норманд
Елустондо
Муньос
Мендес
Субименди
Мерино
Силва
Чо
Садик
Роналдо
Еланга
Зидан
Антони
Фред
Касемиро
Шоу
Бисака
Магуайър
Линдельоф
   
Дубравка
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад 2:1

  Сподели
545