Левски ще направи добър мач срещу ПАОК


FUTBOL-TV

Левски ще направи добър мач срещу ПАОК

Левски - ПАОК
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 21.07.2021г.
Час: 20:00 ч.
Съдия: Жереми Пиняр (Франция)


Левски приема гръцкия гранд ПАОК на "Герена" в любопитен мач от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите. ПАОК влизат в ролята на фаворити, като за това призна и треньорът на Левски Мъри Стоилов. Все пак FTV и Futbolbet съветват читателите си да потърсят изненада - знак Х.

В състава на Левски има проблеми преди двубоя. Това разкри Мъри Стоилов на своята пресконференция. "За съжаление към Цунами и към Ивелин Попов се присъединяват контузиите на Илиян Стефанов, на Андриан Краев и на Келиан Ван дер Каап. Травмите не са сериозни, но на този етап не можем да кажем, дали някой от тях ще се възстанови. Сега се готвим без тях. Загубата е видна за всички. Това са 5 играчи, които са част от ядрото, но оттук нататък всички трябва да мислим за мача и след него ще анализираме. Останаха някои млади футболисти, които трябва да се справят с напрежението и да изиграят мача по най-добрия начин“, добави наставникът.

Така Мъри Стоилов излгежда леко ограничен, но това никога не го е спирало да покаже добри резултати на терена. Иначе срещата бе съпътствана от любопитно решение, що се касае до феновете. Ръководствата на двата отбора взеха решение да няма гостуващи агитки и на двата мача. Така на "Герена" ще има фенове на Левски дори и в сектор "Г". Част от един от секторите обаче ще остане затворена, поради наказание.

Десният краен бранител Лефтерис Лирацис получи травма по време на вчерашната тренировка на ПАОК, съобщават гърците на клубния уебсайт. 22-годишният защитник е почувствал болки в глезена на десния крак и ще премине медицински изследвания. През миналия сезон Лирацис бе титуляр за ПАОК в турнира за Купата на Гърция и Лигата на конференциите, както и в част от двубоите в първенството. В останалите мачове той се редуваше на терена с испанеца Хоан Састре и бразилците Лукас Тейлър и Родриго Соареш, последният напусна със свободен трансфер.

Лирацис бе титуляр и в контролата на ПАОК срещу АЗ Алкмаар, завършила наравно 2:2 на 6 юли. Мароканският халф Омар Ел Кадури и португалският нападател Нелсон Оливейра пък продължават да се подготвят индивидуално, а централният защитник Янис Михаилидис все още е контузен.

"Очаквам тежък мач. Това е труден отбор, който се бори за всяка топка. Те имат много добри и бързи футболисти в атака и не са поставени под напрежението, под което сме ние. По-точно казано - те са мотивирани, защото се изправят срещу четвъртфиналист от миналата година. Аз обаче съм спокоен заради добрата работа, която свършихме на лагера в Нидерландия". каза старши треньорът на ПАОК Разван Луческу.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ПАОК 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
771