Екзекутор на Ливърпул продължава да мечтае за финал


В. Мухарски

Екзекутор на Ливърпул продължава да мечтае за финал

Отборите на Брага и Динамо Киев завършиха при резултат 0:0 в мач реванш от турнира Лига Европа. В първата среща двата тима също не успяха да се победат - 1:1, като голът на чужд терен направи Брага третият тим от Португалия, който ще играе на полуфиналите в турнира Лига Европа.

Отборът, който отстрани Ливърпул от турнира, игра един час с човек по-малко, след като в 29-ата минута червен картон получи Пауло Сезар. На полуфинал Брага ще срещне Бенфика.

Без наказания Андрий Шевченко играчите на Динамо опитаха да стигнат до гол, но това така и не се случи. В самото начало на срещата Ярмоленко с мощен удар обстрелва вратата на домакините, но нямаше късмет да се разпише. Отново той в 25-ата минута направи нов пропуск, този път с удар от близко разстояние.

През втората част домакините продължиха да разчитат главно на контраатаки, при една от които Лима бе близо до попадение, но Шовковский се намеси подобаващо. В последните минути на срещата съдията вдигна червен картон и на Горан Попов, а резултатът се запази 0:0.

  Сподели
148