Уест Хем ще опита да обърне Севиля


И. Ангелов

Уест Хем ще опита да обърне Севиля

Уест Хем Юнайтед - Севиля
Стадион: Лондон Стейдиъм
Дата: 17.03.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Уест Хем загуби последователно от Саутхемптън, Ливърпул и Севиля (с 1:0) в първия кръг от осминафиналната фаза на Лига Европа, но последно успя да възвърне увереност и да прекъсне серията загуби като победи с 2:1 вдъхновения Астън Вила.

Севиля направи само 1:1 с Райо Валекано в Ла Лига в неделя и така няма загуба в последните си 4 мача. Като гости испанците не са най-добри без победа в 7 поред. Загубите са само 2 в този период на гостувания.

В двата състава отново има известни неясноти. При домакините под въпрос са ключовите Антонио и Кресуел, които получиха наранявания срещу Астън Вила и могат да бъдат заменени от Ярмоленко и Фредерикс. Боуен, Цоуфал и Огбона пропускат със сигурност.

При гостите наказан е Лукас Окампос, но Антони Марсиал се върна през уикенда след контузия и ще участва. Сусо и Гомес са контузените, под въпрос са Ламела, Акуня, Монтиел, Карлос и Рекик.

Севиля има 6 победи в последните 7 кръга на Лига Европа. Очаква се голяма подкрепа от домашната публика на "чуковете" за опит за обрат, но в случай на липса на основни играчи това може да се окаже трудно.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Севиля 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Севиля (Хулен Лопетеги)
 
Буну
   
Коунде
Гудели
Навас
Аугустинсон
Жордан
Делейни
Ракитич
Корона
Несири
Марсиал
Ярмоленко
Форналс
Ландзини
Бенрахма
Райс
Сучек
Джонсън
Фредерикс
Зума
Доусън
   
Ареола
 
Уест Хем (Дейвид Мойс)

Обоснована прогноза: Уест Хем - Севиля 1:0

  Сподели
704