Севиля среща Уест Хем в най-подходящ момент


И. Ангелов

Севиля среща Уест Хем в най-подходящ момент

Севиля - Уест Хем Юнайтед
Стадион: Рамон Санчес Писхуан
Дата: 10.03.2022 г.
Час: 19:45 ч.

Севиля се представя отлично в испанската Ла Лига този сезон където изостава зад Реал Мадрид и първото място, но няма загуба в дълъг период от време. У дома пък испанците имат само едно поражение за цялата кампания.

Уест Хем завърши на върха в групата си в Лига Европа за да достигне до директните елиминации на Лига Европа, но жребият бе възможно най-тежък в този момент. Англичаните загубиха последните си две срещи преди този мач и понижиха представянията си, а сега гостуват на фаворита за спечелване на ЛЕ.

В двата състава има известни проблеми. При домакините наетият от Манчестър Юнайтед Антони Марсиал е под въпрос след като пропусна три мача с травма. Сусо е с контузия, наказан е Томас Делейни, и не е ясно дали ще участват още Ламела, Гомес и Рекик.

При гостите Огбона и Цоуфал са с травми, под въпрос е ключовият Джарод Боуен, който напусна срещата с Ливърпул с травма. 

Уест Хем загуби 5 от последните си 8 мача като гост. Тимът не се намира в най-добра форма и здравословно състояние за най-важния съперник в сезона до тук.

Прогноза: Севиля - Уест Хем Юнайтед 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уест Хем (Дейвид Мойс)
 
Ареола
   
Доусън
Зума
Фредерикс
Кресуел
Райс
Соучек
Влашич
Ландзини
Форналс
Антонио
Окампос
Несири
Корона
Ракитич
Фернандо
Жордан
Акуня
Навас
Карлос
Коунде
   
Буну
 
Севиля (Хулен Лопетеги)

Обоснована прогноза: Севиля - Уест Хем 2:1

  Сподели
517