Дортмунд няма да успее без Холанд срещу Рейнджърс


И. Ангелов

Дортмунд няма да успее без Холанд срещу Рейнджърс

Борусия Дортмунд - Рейнджърс
Стадион: Сигнал Идуна Парк
Дата: 17.02.2022 г.
Час: 19:45 ч.

Борусия Дортмунд не показа достатъчно в Шампионска лига и завърши в групата си на трето място след перфектният Аякс и Спортинг Лисабон. Тимът от Бундеслигата няма да разчита на нападателя Ерлинг Холанд отново и това може да доведе до усложнения, макар че без него тимът победи с 3:0 Унион Берлин като гост преди дни.

Рейнджърс спечели 3 поредни срещи и вкара 10 гола след загубата в дербито със Селтик в началото на месеца. Тимът завърши втори в групата си в Лига Европа, на точка над Спарта Прага, но далеч зад Лион. През януари тимът се подсили с Арън Рамзи и Амад Диало, които стартираха последната среща с цел обиграване. 

Леон Балогун напусна принудително последния мач на Рейнджърс и сега е под въпрос, докато само Янис Хаджи е с травма тук. 

При домакините ключовият Холанд вероятно ще липсва след като не тренира в понеделник. Томас Мюние пропусна срещата с Унион и също е под въпрос, както и Шмелцер и Волф. Матеу Морей със сигурност пропуска с контузия.

Това е първата среща между тези отбори от 1999-та година. В момента формата изглежда на страната на гостите, но на хартия класата е в полза на домакинския отбор. Въпросът е доколко липсата на талисмана Холанд ще се отрази на резултата.

Прогноза: Борусия Дортмунд - Рейнджърс 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Рейнджърс (Джовани ван Бронкхорст)
 
МакГрегър
   
Голдсон
Баси
Таверние
Барисич
Камара
Арибо
Амад
Рамзи
Кент
Морелос
Ройс
Мален
Бранд
Белингам
Джан
Дахуд
Шулц
Аканжи
Загадоу
Хумелс
   
Кобел
 
Дортмунд (Марко Розе)

Обоснована прогноза: Дортмунд - Рейнджърс 1:1

  Сподели
543