Лудогорец няма да спечели и последния си европейски мач за годината


FUTBOL-TV

Лудогорец няма да спечели и последния си европейски мач за годината

Лудогорец - Мидтиланд
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 08.12.2021г.
Час: 22:00 ч.
Съдия: Тобиас Щилер (Германия)


Лудогорец приема Мидтиланд на стадиона в Разград в последен двубой от груповата фаза на Лига Европа. Разградчани са в търсене на първата си победа, макар да нямат шансове да продължат в следващата фаза на турнира. Тимът има едва една точка и е на дъното в своята група. Тимът от Дания обаче е на трета позиция - на две точки от лидера Цървена звезда. Мидтиланд ще преследва задължителна победа, която почти сигурно ще им гарантира класиране напред. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

В Лудогорец не спират слуховете за евентуален нов треньор. Тимът почти сигурно ще има нов наставник, но това ще се случи след нова година. На този етап, отборът е воден от Станислав Генчев. Той има въпросителни отностно кой да играе на вратата.

Проблемите са част от играта. Имахме дълготрайно контузени. Нещата се стиковаха в движение. Мотивацията във футболистите и при нас трябва да е достатъчно голяма. Няма по-малко важен елемент. Всички фази са важни. На всеки един елемент наблягаме. Най-важно е да се справим добре във всички фази на играта".

"Не правим изключение за полеви играчи или вратар. Така се случи с Кристиан и Серджио. Всичко зависи от тях и формата им. Не мога да кажа, че Серджио ще продължи до края да пази. Преди Кристиан беше твърд титуляр, а Серджио чакаше своя шанс. Сега нещата се обърнаха. И двамата ще получават шанс за изява", обяви Генчев.

Той съхрани силите на титулярите в последния мач от шампионата и сега ще може да разчита на най-доброто за мача от Лига Европа. Елвис Ману със сигурност ще е титуляр, тъй като след това ще бъде наказан за два мача от родния шампионат. Така той няма за къде да бъде пазен и ще е сред стартовите 11 на тима в последния мач от евротурнирите.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - МИДТИЛАНД 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
596