Пробвайте знак Х за Лудогорец - Цървена звезда


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Лудогорец - Цървена звезда

Лудогорец - Цървена звезда
Стадион: "Хювефарма Арена", Разград
Дата: 30.09.2021г.
Час: 22:00 ч.
Съдия: Жером Брисар (Франция)


Лудогорец приема Цървена звезда на стадиона в Разград във втори мач и за двата тима от груповата фаза на Лига Европа. Българските шампиони стартираха с трудно равенство, докато сръбският гранд се поздрави с успех срещу Брага. Сега прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас остави "отворена вратата“ за евентуалното участие на Кирил Десподов в предстоящия мач срещу Цървена звезда. Наставникът на българския шампион също така обяви, че Мавис Чибота ще бъде готов за двубоя със сръбския тим.

"Мавис Чибота е здрав и ще бъде в състава за утрешния мач. Кирил Десподов тренира вчера с отбора, днес също ще вземе участие в тренировката. Ще премине тази вечер или утре сутрин късен фитнес тест и ще вземем решение дали ще участва в мача срещу Цървена звезда. На Антон Недялков няма да може да разчитаме в предстоящия двубой“, добави треньорът на Лудогорец.

"Не е лесно да заменим тези хора особено с липсата и на Каули, и на Вандерсон. Недялков – като капитан и лидер липсва вътре в съблекалнята за самата атмосфера в отбора“, продължи специалистът.

"Аз вярвам във взаимозаменяемостта в отбора. Утре трябва да излезем по най-добрия начин и подходът ни да бъде толкова правилен и да има такава енергия на терена, че да победим“, каза още Валдас Дамбраускас.

Проблеми обаче има и в състава на сърбите. Четирима футболисти на Цървена звезда са дали положителна проба за коронавирус и няма да вземат участие в утрешния двубой с Лудогорец. Заразени са бившият вратар на разградчани Милан Борян, Милош Дегенек, австрийския Александър Драгович и звездата на тима Александър Катай. И четиримата играчи са твърди титуляри в Цървена Звезда, а Катай е голмайсторът на тима. Той има попадения в последните осем мача на сърбите.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
394