Виляреал ще спре полета на Динамо Загреб


Н. Гавазов

Виляреал ще спре полета на Динамо Загреб

Динамо Загреб - Виляреал

Стадион: "Максимир", Загреб

Дата: 08.04.2021 г.

Час: 22:00 ч.

Съдия: Даниел Зиберт (Германия)

Динамо Загреб ще бъде домакин на Виляреал в първи мач от четвъртфиналите на Лига Европа. На пръв поглед това е сблъсък с предизвестен край, но дръзките и храбри хървати вече сътвориха една сензация, така че едва ли ще е голяма изненада и ако потопят "жълтата подводница".

Динамо стигна до тук като се справи с Краснодар в 1/16-финалите на Лига Европа и това се прие за нормално с оглед на проблемите и класата на руския тим. Всички очакваха, че хората на Дамир Крзнар ще приключат своя път, след като получиха Тотнъм за съперник в 1/8-финалите на турнира. "Шпорите" постигна рутинна победа с 2:0 в Лондон и заминаха за Загреб със самочувствие на победители, подцениха съперника си, а коравите играчи на Динамо се възползваха от това и вкарвайки три гола, сътвориха най-голямата сензация в Лига Европа.

Виляреал пък трябваше да се справя с по-скромни съперници в лицето на РБ Залцбург и Динамо Киев. Испанците не оставиха никакви съмнения в превъзходството си, спечелиха и четирите си мача, а в герой се превърна Жерар Морено, който се отчете с четири гола и се замеси в други два. Колективът на Унай Емери подобри представянето си и в Ла Лига. Тимът постигна три поредни победи след лош период от началото на годината и благодарение на това се изкачи на седмо място в таблицата за класиране на Ла Лига, на 9 точки пред осмия Селта.

Домакините нямат кадрови проблеми. Гостите са без Ибора и Еступинан.

Фаворит в мача е Виляреал. Испанците едва ли ще допуснат грешката на Тотнъм и ще подценят съперника си. Предполага се, че гостите ще осъществят контрол над събитията от самото начало и ще реализират потенциала си без особени проблеми.

Прогноза: Динамо Загреб – Виляреал 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
403