Изумителен провал на Тотнъм срещу Динамо Загреб (видео)


И. Ангелов

Изумителен провал на Тотнъм срещу Динамо Загреб (видео)

Динамо Загреб прие Тотнъм във втората среща от осминафиналите на Лига Европа. След като миналата седмица шпорите спечелиха комфортно в Лондон с 2:0, днес те допуснаха домакина от Загреб да спечели с 2:0, да стигне до продължения, където Оршич да вкара хетрик за 3:0 и да прати Тотнъм у дома и извън турнира.

Днес до почивката голове нямаше, а Кейн, Ламела и Орие пропуснаха ситуации. Лорис бе затруднен само вендъж в тази част и това, което предстоеше не се очакваше.

В 62-ата минута Майер намери Оршич в полето, той нагласи топката на десния си крак и я прати в ъгъла далеч от Лорис за 1:0. Голът запали играта на Динамо и домакините затиснаха противника. След редица положения се стигна и до 2:0 в 82-ата минута отново чрез Оршич, който бе намерен на дузпата от Атимвен от дясно.

В 85-ата минута Кейн надскочи Ристовски за да стреля през Ливакович, но Теофил-Катерин изчисти от гол-линията когато вече нападателят празнуваше гол. Така се стигна до продължения, където в първата част отново гол нямаше.

Във втората част от продълженията Динамо започна експлозивно и в 106-ата минута Оршич получи топка на левия тъч, навлезе през няколко човека и стреля ниско с десния крак за 3:0 и общ резултат 3:2. Очаквано до края положенията бяха за Тотнъм, като Ливакович се прояви по невероятен начин с двойно спасяване в 116-ата минута, елиминирайки шпорите от турнира.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
394