Ман Юнайтед ще бъде по-добър в Милано


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще бъде по-добър в Милано

Милан - Манчестър Юнайтед
Стадион: Сан Сиро
Дата: 18.03.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Милан има предимство преди да посрещне на свой терен "червените дяволи", след като в предходната среща между двата тима от осминафиналите на Лига Европа, гол в добавеното време донесе ценно 1:1 и попадение на чужд терен в полза на италианския гранд.

Не всичко е загубено за Манчестър Юнайтед, обаче, тъй като тимът се оформи като най-добрият гост в Европа този сезон, докато домакинската форма на Милан е под въпрос. Тимът от "Сан Сиро" няма победа в последните 4 мача тук, като Милан дори не вкара гол в 4 от последните 7 мача у дома.

Откъм състави, голям бонус за Милан е завръщането на Хакан Чалханоглу, заедно с Анте Ребич и Тио Хернандез. Те се появиха в загубата в неделя с 1:0 от Наполи. Златан Ибрахимович и Алесио Романьоли остават под въпрос, но не е изключено да изненадат с поява срещу Юнайтед. Със сигурност с травми са Исмаел Бенасер и Марио Манджукич, които пропускат.

При Оле Гунар Солскяер контузени остават Хуан Мата и Фил Джоунс. Давид Де Хеа се завърна в тима и вероятно ще се появи на врата след като отсъстваше 3 срещи по семейни причини. Под въпрос тук са Кавани и Ван де Бек. Голяма новина преди срещата е, че има възможност Пол Погба да се завърне след продължително отсъствие този сезон.

Манчестър Юнайтед не загуби в 24 от последните 26 мача в Лига Европа. Милан има 3 поредни равенства в това състезание. В момента двата отбора не са в най-добрата си форма, като се предполага, че добрите представяния на Юнайтед на гости ще доведат до успеха тук.

Прогноза: Милан - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Линдельоф
Магуайър
Бисака
Шоу
МакТоминей
Фред
Гринууд
Бруно
Рашфорд
Марсиал
Леао
Крунич
Чалханоглу
Салемакерс
Кеси
Мейте
Хернандез
Калабриа
Кяер
Томори
   
Донарума
 
Милан (Стефано Пиоли)

Обоснована прогноза: Милан - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
476