Арсенал надви Олимпиакос в Гърция (видео)


И. Ангелов

Арсенал надви Олимпиакос в Гърция (видео)

Олипмпиакос прие Арсенал в първата среща от осминафиналите на Лига Европа между двата тима. Днес на "Георгиос Карайскакис" домакините изостанаха, върнаха се до равен, но се предадоха в края за 3:1, което ще улесни лондончани преди срещата у дома.

В 7-ата минута днес Белерин намери Обамеянг за удар с глава, който вратарят Са изби в гредата. Арсенал бързо организира няколко атаки и можеше да води убедително до средата на полувремето. Все пак в 34-ата минута гостите поведоха с първия гол на Одегор за клуба, който стана със страховит удар извън полето за 1:0.

След почивката Олимпиакос изравни в 58-ата минута след грешка в защитата на гостите, когато Лено намери Себайос, той не се справи с двама покрай себе си, загуби топката и Ел-Араби хвана вратаря извън позиция за 1:1.

В 79-ата минута корнер на Арсенал бе изпълнен късо, Вилиан подаде на втора греда и Габриел Магаляеш с глава направи резултата 2:1. 6 минути след това Габриел се прояви и с асистенция като подаде на Мохамед Елнени далеч от вратата. Египтянинът обаче напредна непритеснен и с мощен фалцов удар не остави шанс на Са, който успя само да отрази в гредата и гола за 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
175