Милан взе равен от Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

Милан взе равен от Олд Трафорд (видео)

Манчестър Юнайтед прие Милан в първата осминафинална среща между двата отбора в Лига Европа. Днес на "Олд Трафорд" домакините водеха с 1:0 благодарение на гол от резервата Амад Диало, преди Милан да се върне чрез Кяер в 92-ата минута до 1:1.

До почивката двата тима някак се разделиха при 0:0 след изключителни шансове за гол. Още в 5-ата минута гол на Леао бе отменен поради засада. Последва гол на Кеси в 11-ата минута по красив начин с воле в ъгъла на вратата, но ВАР отмени и този заради игра с ръка при овладяването.

Телес бе близо до гол във вратата на Донарума в 20-ата минута от статично положение, а в 38-ата Магуайър от по-малко от метър някак нацели гредата след корнер и продължаване на топката от Бруно на втора греда. 

На почивката Диало замени Марсиал, и след само 5 минути игра младокът получи перфектна топка от Бруно Фернандеш и с глава се справи с Донарума за 1:0. Диало стана и четвъртият най-млад играч на Юнайтед (18 г. 243 дни) с гол в Европа след Маркъс Рашфорд, Мейсън Гринууд и Джордж Бест.

Шансовете до края продължиха и пред двете врати, а към края Милан затисна противника. Така в 92-ата минута след корнер на Крунич, Кяер с глава вкара през Хендерсън за 1:1.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
321