Ман Юнайтед ще се справи с Милан без Ибра


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще се справи с Милан без Ибра

Манчестър Юнайтед - Милан
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 11.03.2021 г.
Час: 19:55 ч.

Манчестър Юнайтед прекрати серията от 21 победи на Манчестър Сити в неделното дерби от Висшата лига, и след успеха с 2:0 прекрати и серията от три нулеви равенства, която разочарова привържениците напоследък. Така Оле Гунар Солскяер и неговите момчета ще приемат Милан с добро настроение и самочувствие в четвъртък.

Милан се намира по-скоро в другия край на емоциите след голям спад в представянията от януари насам. В последните 11 мача тимът загуби толкова срещи, колкото и спечели - 4, като първото място в Серия А бе предадено на Интер, и в лазарета се натрупаха много имена.

Откъм състави, при домакините Маркъс Рашфорд излезе с травма от дербито с Ман Сити, премина скенер и се оказа, че е избегнал контузия във връзките, но Солскяер обяви, че вероятно няма да рискува с нападателя преди пълно възстановяване. Под въпрос са още Шоу, Кавани, Ван де Бек и Де Хеа. Контузени в тима са Погба и Джоунс.

При гостите бившият защитник на Юнайтед Диого Далот ще може да стартира срещу стария работодател. Златан Ибрахимович обаче вероятно ще пропусне с последната си контузия, а заедно с него липсват и други ключови имена - Чалханоглу, Манджукич, Диаз, Бенасер и Бонера. Под въпрос са още Ребич и Хернандез.

Манчестър Юнайтед не загуби в 23 от последните 25 мача в Лига Европа. Милан не загуби в 10 от последните 11 в турнира. Исторически, Юнайтед вкарва на Милан поне по 2 гола на "Олд Трафорд" в последните 3 визити на италианците. В момента големи фигури липсват и в двата тима, но домакините се намират в по-доброто състояние.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Милан 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Донарума
   
Томори
Романьоли
Калулу
Далот
Мейте
Кеси
Салемакерс
Крунич
Кастилехо
Леао
Марсиал
Джеймс
Бруно
Гринууд
Фред
МакТоминей
Телес
Бисака
Магуайър
Баили
   
Хендерсън
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Милан 2:1

  Сподели
490