Милан елиминира Цървена звезда след ново равенство (видео)


FUTBOL-TV

Милан елиминира Цървена звезда след ново равенство (видео)

Милан и Цървена звезда завършиха при резултат 1:1 на "Джузепе Меаца" в мач реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. В първата среща в Сърбия резултатът бе - 2:2 и така "росонерите" продължават напред в надпреварата.

Франк Кесие се разписа от дузпа в 9-ата минута. Наказателният удар бе отсъден, след като Гобелич игра с ръка в наказателното си поле, като ситуацията бе разгледана с ВАР. В 24-ата Ел Фарду Бен изравни резултата  с шут по земя в далечния ъгъл на вратата.

Преди изравнителния гол Ел Фараду бе пратил топката във вратата на съперника, но реферът отмени попадението, заради игра с ръка. Малко след това Ел Фараду нацели и греда.

В 70-ата Марко Гобелич от състава на гостите беше изгонен от игра. Малко след това Алексис Салемакерс прати топката във вратата, но този гол не бе зачетен, заради засада на Ибрахимович. До края на мача имаше още интересни положения, но в крайна сметка до нов гол не се стигна.

След последния съдийски сигнал от щаба на сърбите скочиха с претенции към реферите, но без да се стига до неприятни сцени.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
130