Ман Юнайтед и Сосиедад не си вкараха (видео)


И. Ангелов

Ман Юнайтед и Сосиедад не си вкараха (видео)

Манчестър Юнайтед прие Реал Сосиедад във втория кръг от шеснайсетина-финалната фаза на Лига Европа. След победата си миналата седмица като гост с 4:0, днес Юнайтед очаквано отслаби постройката си, и не успя да достигне до редовен гол във вратата на съперника, който пък пропусна дузпа. Все пак "червените дяволи" продължават към осминафиналите.

В 12-ата минута днес Дан Джеймс препъна Горосабел и това бе дузпа, която Микел Оярзабал изпълни с подскок и не нацели вратата на Хендерсън. От тук Юнайтед постепенно навлезе в срещата, като Бруно бе основната движеща сила. В 24-ата минута португалецът нацели горната греда на Реал. Последва ново силно положение за Бруно в 35-ата минута, което вратарят спаси, а той намери и главата на Дан Джеймс в може би най-доброто положение преди паузата.

На полувремето Солскяер замени Бруно, Бисака и Фред с Уилямс, Рашфорд и Туанзебе. В 50-ата минута гостите също нацелиха гредата след удар с глава на Санган. 

В 64-ата минута при корнер на Телес, Туанзебе вкара с глава, но попадението бе отменено, тъй като Линдельоф бе направил грубо нарушение в полето преди гола. До края и двата тима организираха някои опасности, но голове нямаше.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
242