Ман Юнайтед ще си почине срещу Сосиедад


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще си почине срещу Сосиедад

Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 25.02.2021 г.
Час: 22:00 ч.

След като спечели първия кръг от шеснайсетинафиналите на Лига Европа срещу Реал Сосиедад с 4:0, Манчестър Юнайтед посреща съперника на свой терен и вероятно ще използва възможността да даде минути на нуждаещи се от това имена.

Реал Сосиедад отговори след загубата от Юнайтед с победа също с 4:0 у дома над Алавес през уикенда. Испанците обаче имат само 3 победи в последните си 11 гостувания. Тимът не е вкарвал повече от 4 гола на гости без да допусне повече от 3 години. 

Откъм състави, и двата тима имат известни проблеми. Оле Гунар Солскяер все още не може да разчита на контузените Пол Погба и Фил Джоунс. Под въпрос са още Кавани, МакТоминей и Ван де Бек. Очаква се мениджърът да даде дебюти на Амад Диало и повишеният от школата Шола Шортайър. Имена като Хендерсън, Телес, Баили, Туанзебе, Уилямс и Мата също могат да намерят място в тима.

Реал Сосиедад не може да разчита на контузените Моя, Сангали и Салдуа, като Елустондо е под въпрос. Давид Силва и Аднан Янузай отново ще имат шанса да накажат отслабен състав, но въпросът е дали изобщо гостите ще търсят чудото и ще хвърлят всичко в атака. През уикенда хетрик вкара Александер Исак, който може да е вдъхновен за тази задача.

Манчестър Юнайтед не загуби в 22 от последните си 24 мача в Лига Европа. Очаква се домакините да спестят сили и да продължат напред, дори без победа.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Сосиедад (Иманол Алгуасил)
 
Ремиро
   
Субелдиа
Норманд
Горосабел
Монреал
Силва
Ияраменди
Мерино
Янузай
Исак
Оярзабал
Гринууд
Джеймс
Бек
Мата
Фред
Матич
Телес
Уилямс
Туанзебе
Баили
   
Хендерсън
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад 1:2

  Сподели
460