Ман Юнайтед с четири над Реал Сосиедад (видео)


И. Ангелов

Ман Юнайтед с четири над Реал Сосиедад (видео)

Реал Сосиедад и Манчестър Юнайтед се изправиха на неутрален терен за първата среща от шеснайсетинафиналната фаза на Лига Европа. Днес на "Алианц Стейдиъм" в Торино "червените дяволи" спечелиха с 4:0 и ще приемат противника с комфортна преднина в преиграването.

В 27-ата минута днес резултатът откри Бруно Фернандеш, когато Рашфорд от левия фланг пусна топка над защитата в наказателното поле, която Бруно последва, но в опит да го спрат двама бранители и вратарят се сблъскаха и португалецът остана сам срещу вратата за 1:0. 

След почивката отново Бруно в 57-ата минута удвои, като тук Рашфорд пусна топка към дъгата за него, той я прескочи и остави за Дан Джеймс, като почти взе топката от краката му за да стреля ниско и далеч от вратаря за 2:0.

В 64-ата минута резултатът стана 3:0 когато Фред изведе Рашфорд срещу вратаря и англичанинът не сбърка с нов удар по земя. Последва гол на Дан Джеймс 4 минути след това, но той бе отменен поради засада в атаката на Гринууд. 

В 90-ата минута Джеймс все пак стигна до гола си, като навлезе от тъча чак до вратарското поле и стреля през краката на вратаря за 4:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
412